Mario ismét megmenteni indul kedvesét, ezúttal DS-en

DeathEvil • 2011-11-16 13:29:04 • Rovat: Tesztek • Platform: DS/3DS


New Super Mario Bros.Bowserék megint borsot próbálnak törni az orrunk alá, de Mario egy pillanatig sem tötymörög, inkább benyel néhány varázsgombát (melytől ugye kisebb méretnövekedés következik be nála) és bosszút esküdve, haragtól fűtve szétcsap a tekikatonák seregei között, hogy megmutassa a taknyos szájú Bowser Juniornak, hogy ki a legény a gáton. Mario ismét bizonyít szerelmének és nekünk, ezúttal Nintendo DS-en.New Super Mario Bros. DS Videoteszt (HD)New Super Mario Bros. sem tartogat mást, mint a többi Mario játék. Peach hercegnőt elrabolják, mi pedig loholunk utána a nyolc világon keresztül, melyek rengeteg változatos helyszínt, kihívást, fejtörőt, ügyességi részt tartalmaznak a számos főellenség társaságában. Mivel Mario címről van szó, sejthető, hogy egy jó játékhoz lesz szerencsénk, egyedül az kérdéses, hogyan tudja majd kamatoztatni, vagy meg tud-e birkózni a Nintendo kézi konzolja által nyújtott lehetőségekkel.
A játékmenetet kifogástalanul sikerült egyensúlyba hozni. Úgy biztosít bőséges kihívást és tartalmat a hardcore Mario fanoknak, hogy még a kezdők is könnyed kikapcsolódásként élik meg az olykor rafinált tervezésű szinteket. Az újítások, mint a különböző extrém méretűvé változtató gombák, egészen hangulatosra sikerültek és a rengeteg rejtett helyszínhez vezető útvonal meglelése bizony bőséges játékidővel is kecsegtet.


New Super Mario Bros. (a kép nagyítható)

New Super Mario Bros. (a kép nagyítható)

New Super Mario Bros. (a kép nagyítható)


A New Super Mario Bros. címével ellentétben már nem egy új darab, de az nem mondható el róla, hogy ezalatt az eltelt 5 év alatt valamit is veszített volna kezdeti fényéből. Igaz, hogy a játék során nem jut kellő szerephez az érintőképernyő, de ezt sikerült kompenzálni a mini-játékok során. Ha pedig már számba vettük a lehetőségeket, akkor a multiplayer összecsapásokról sem szabad elfeledkeznünk, és így végeredményben már teljesen mindegy, hogy mikori játék a New Super Mario Bros., mivel a mai napig meg tudja állni a helyét a DS játékfelhozatalában.


New Super Mario Bros.


Címkék:  Super Mario, Nintendo, DS, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>