IHF Handball Challenge 12 PC Videoteszt - Dobd kapura

R4bbit • 2012-02-08 03:35:26 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


IHF Handball Challenge 12A sportjátékok területét a Fifa, az NBA, az NHL, az NFL uralja. Ezeket a címek vonzanak tömegeket és ezen sportágak sztárjaiért rajonganak ezrek. De mi van a kisebb sportokkal, mint a kézilabda? Se világhírnév, se videojáték átirat? De van. Legalábbis az utóbbiból most érkezett egy konverzió a IHF Handball Challenge 12 képében.IHF Handball Challenge 12 PC Videoteszt (HD)Igyekszünk a dollármilliókat felemésztő mainstream alkotások mellett a kisebb projektekkel is foglalkozni, mely kijelentésünket kellő-képen alátámasztjuk ezúttal egy apróka német csapat munkájának bemutatásával. Az IHF Handball Challenge 12 felvonultat híres kézilabda sztárokat, hivatalos bajnokságokat és még akár négyen is leülhetünk kézizni egy gép elé. De a bővebb információk érdekében célszerű megtekinteni a videotesztet.

Kétségtelen, hogy a kézilabda most virtuális sportágként is játszható, de a kivitelezés minősége már kétségesebb. Csak akkor fogjon neki mindenki digitális labda hajigálásnak, ha el tudja fogadni, hogy ezt a játékot alig néhány ember kalapálta össze és meg sem fogja közelíteni a minősége a már-már parasztvakítóan modern és realisztikus játékokét. Érződik néhány helyen a minimalizmus, az egyszerűség és az elnagyoltság. A kötelezően elvárt lehetőségek természetesen megvannak benne, sőt még egy alapos tréning mód és egy részletes karaktergenerálót is beleépítettek a fejlesztők.


SkyDrift (a kép nagyítható)

SkyDrift (a kép nagyítható)


Ha elfogadtuk, hogy egy kis költségvetésből készült alkotással van dolgunk és fanatikus kézilabda rajongók vagyunk, akkor biztos jól fogunk szórakozni ezzel a gigantikusan hiánypótló, ámbár apróka gyöngyszemmel. Van még hova fejlődni az szemmel látható és itt nem a tartalomra, hanem az apróbb részletekre, külcsínre, az életszerűbb animációkra és a valós fizikához közelebb álló labda mozgására gondolunk. Idővel tökéletesedik ez majd és már most kíváncsian várjuk a folytatást.


IHF Handball Challenge 12


Címkék:  IHF Handball Challenge 12, Videoteszt, PC, Sport


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>