Shank 2 PC Videoteszt – Újra indul a láncfűrész

Mike • 2012-04-08 10:48:45 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Shank 2A Tarantino filmeken edződött Klei fejlesztőcég, ismét elhozta nekünk Shank–et, hogy jól megbosszuljuk szeretett mátkánk elrablását. Az első részhez hasonlóan ez alkalommal is literszám fog ömleni a vér, úgyhogy aki szívbajos, az csak óvatosan görgesse lefele a cikket. Stílszerűen, vágjunk is bele.Shank 2 PC Videoteszt (HD)A Shank 2 története nem egy nagy durranás, de legalább rövid. Mi vagyunk a jók, jönnek a rosszak, csajunkat viszik, mi pedig jól utánuk megyünk, hogy előbb lőjünk és aztán ne kérdezzünk. Majdnem minden maradt a régiben, butácska és rövid sztori, de valami elképesztően hatalmas hangulat. Ha nem hiszed, nézd meg magad a videótesztünkben.
Rengeteg kombó, számtalan gyilkos fegyver és persze végtelen mennyiségű vér. A rajzfilmszerű grafika először furcsa lehet egyeseknek, pedig csak még jobban megdobja az összképet, hiszen egyszerre szép és brutális. Az irányítás valóban változott kicsit az első részhez képest, az elején szokni kell, de szerintem pár miszlikbe aprítás után már megbarátkozik vele az ember és csak néha sír fel egy–egy elbaltázott mozdulat miatt.


Shank 2 (a kép nagyítható)

Shank 2 (a kép nagyítható)


A legnagyobb újítás azonban, hogy ezúttal nem csak achievementek gyűjtögetésével versenghetünk másokkal, hiszen bekerült a játékba a mostanában oly közkedvelt horda mód is. Nincs is nagyobb élmény, mint egy haverral együtt osztani az áldást és átrendezni egy–két rosszarcú kinézetét. Hatalmas adrenalinbomba, amit bátran próbáljatok ki, hiszen a játék már elég olcsón beszerezhető az internetes boltokban. Láncfűrészre fel, irány a vérben tocsogás.


Shank 2


Címkék:  Shank, EA, Klei Entertainment, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>