Soul Calibur V Xbox 360 Videoteszt – A pengék újabb harca

Anti • 2012-03-26 20:29:58 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Soul Calibur VA crossover játékok szerelmeseinek igazi örömteli hír, hogy a Street Fighteres és a Tekkenes srácok közös ütközetei mellett, a Soul Calibur ötödik része is tiszteletét teszi a konzolainkban. A Namco ezúttal is kitett magáért és egy remek játékkal gazdagította a rajongók polcait. Régi ismerősök, egy csipetnyi újdonság és kellemes jövőkép jellemzi az új epizódot, úgyhogy vágjunk is bele a közepébe.Soul Calibur V Xbox 360 Videoteszt (HD)A történet nem fog nagy babérokra törni, hiszen egy tipikus bosszúsztorit kapunk. Patroklos szüleit megölik, ő pedig nagyon bepipul, ezért végigmegy a fél világon, hogy jól elverjen mindenkit, akit csak talál. Kellemes meglepetés nekünk, hogy Magyarország lesz a kiindulópontja a játéknak, így tehát kis hazánk is képviselteti magát egy rövid ideig. Szerencsére ennyi tartalommal nem kell beérnünk, hiszen rengeteg új módozat került a játékban, de a részletekért sasoljátok meg az alant terpeszkedő videótesztünket.
A játék egyik hatalmas pozitívuma a karaktergeneráló, ahol teljesen ki tudjuk élni a perverz hajlamainkat, hiszen rengeteg variációs lehetőséget csempésztek bele a játék fejlesztői. A legelborultabb karakterek is egy – két kattintás után létrehozhatóak, hogy utánna már játszi könnyedséggel verjük agyon az ellenfelet, hiszen az a földön fetrengve fog majd röhögni rajtunk. Természetesen a meglévő opciók is kecsegtetőek, hiszen több nagy név mellett feltűnik a játékban Ezio is, aki Olaszországból ruccant át, hogy megmutassa, milyen is az igazi vendetta.


Soul Calibur V


Meg kell még említeni az online módozatot is, ami szinte tökéletesre sikeredett. Ha elég erősnek érezzük magunkat és már memorizáltuk a több oldalnyi kombót, akkor nyugodt szívvel belevághatunk, de készüljünk fel, hogy sokat fogunk vele szenvedni. Vérprofi játékosok tömkelegével hozhat minket össze a sors, ahol már kevés lesz a szerencse és a gombok véletlenszerű nyomogatása.


Soul Calibur VA gyenge egyjátékos kampány ellenére a Soul Calibur V, mindenképpen ajánlott beszerzésre a verekedős játékok szerelmeseinek. A feltupirozott grafika, a szinte tökéletes karakterszerkesztő és a hosszú időre lekötő online mód mellett, még szót sem ejtettünk a javított mell – fizikáról, ami körbelengi az egész játékot. Panaszra nincs okunk, tehát harcra fel, kontrollert a kézbe és irány a virtuális Magyarország. Mutassuk meg a világnak, hogy mi is az a magyar virtus.


Soul Calibur V


Címkék:  Soul Calibur, Project Soul, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>