Joe Danger Special Edition XBLA Videoteszt - Veszélyes János

Mike • 2012-04-08 10:47:44 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Joe DangerOldalnézetes motoros ugra-bugra van most terítéken, méghozzá a jobbik fajtából. A Hello Games által fejlesztett és kiadott Joe Danger Special Edition, bizony kellemes meglepetés volt, hiszen kis elvárásokkal ültünk neki, de nagy örömmel játszottuk végig.Joe Danger Special Edition XBLA Videoteszt (HD)A Joe Danger nem ígér sokat, de azt a keveset tökéletesen tálalja. Egy érdekes, oldalnézetes ügyességi játék, amely a kezdő pályák könnyedségével beszippant, hogy a későbbi hihetetlenül nehéz feladványoknál már ne tudj menekülni. A kellemes megjelenítés és a vicces körítés pedig csak még egy indok, hogy ne kapcsold ki a képernyőt. A speciális kiadás pedig kiterjedt tartalommal rendelkezik, hiszen bekerült egy teljesen új kampány. Minden további a videóból kiderül.
Sajnos van fájó pont is a játék kapcsán, mivel teljesen érthetetlen okból kifolyólag kimaradt belőle a multiplayer. Pedig micsoda online versenyeket lehetne rendezni a haverokkal ebben a kis tündi-bündi világban, de erre csakis offline módban van lehetőségünk, ami azonban nem ugyanaz. Persze oszthatunk meg magunk által kreált pályákat és másokét is letölthetjük, hogy szerencsét próbáljunk rajta, de egy kis virtuális verseny akkor is nagyon hiányzik a szívünknek.


Joe Danger (a kép nagyítható)

Joe Danger (a kép nagyítható)


Veszélyes János speciális kalandjai minket levett a lábunkról. A multiplayer hiánya fájó pont, de kikapcsolódásnak még így is tökéletes, hiszen bőven van benne szufla. Rengeteg gyűjtögethető cucc, számtalan pálya, a két kampány és a jópofa hangulat garancia arra, hogy egy darabig ne nézzünk másféle szórakozás után. Pattanjunk hát mocira és irány a pálya.


Joe Danger


Címkék:  Joe Danger, Hello Games, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>