The Darkness II PC Videoteszt - Sötétben szép az élet

BadSector • 2012-04-11 14:40:30 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


The Darkness II PCHős és szörnyeteg egy személyben: ő Jackie Estacado, a Darkness képregények és játéksorozat fiatal maffiafőnöke, akinek hátából két, vérszomjas démoncsáp nyúlik ki. A The Darkness 2 nem versenyez egy hosszabb eposszal, de a rövidségét tartalommal ellensúlyozták a Digital Extremes-nél.The Darkness II PC Videoteszt (HD)A játékról a videóban regélek majd részletesebben, viszont a képregényt annyian már nem ismerhetik. A Darkness történetek legelső része még 1996-ban jelent meg a Witchblade magazinban. Bár nem volt átütő sikere, viszonylag népszerű maradt egészen 2002-ig, amikor is az érdeklődés kezdett hanyatlani iránta, ezért az alkotók újragondolták és átalakították a sorozatot.
A címben szereplő „Sötétség” nem más, mint egy démoni erő, amely egy emberi testbe költözve jelenik meg a Földön. A „Sötétség” vírusként száll apáról fiúra, méghozzá úgy, hogy amikor annak első gyermeke megfogan, a „hordozó” apa meghal. A Sötétség erői addig szunnyadnak az újabb hordozóban, míg az be nem tölti 21. születésnapját.


The Darkness II PC


Jackie Estacado, a játék főhőse is most érkezett el élete egyik fontos választásához, de őt nem kimondottan az egyetemek, vagy a munkalehetőségek érdeklik, hanem, hogy miként használja fel a vadonatúj képességeit. A hátunkból kikandikáló két hatalmas démoni csáp csak a kezdet, hiszen a sötétség számos más lehetőséget is kínál az ellenfelek miszlikbe aprításához.


The Darkness II PCA The Darkness 2 jött, látott és győzött. Noha akadnak benne kisebb-nagyobb hibák, mint például a rövidsége, de a játék atmoszférája feledtetni tudja ezeket a mini malőröket. Jackie történetét mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hiszen ki ellenkezne a természetfelettivel. Na ugye, hogy senki...


The Darkness II PC


Címkék:  The Darkness 2, Jackie Estacado, Videoteszt, Witchblade, Digital Extremes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>