Syndicate PC Videoteszt – A dróton rángatott marionett

R4bbit • 2012-04-12 14:01:25 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Syndicate PCA Starbreeze és az Electronic Arts produkciójában elkészült Syndicate reboot, egy nem túl impozáns jövőképet tár elénk, hiszen a történet szerint már mindent az óriásvállalatok irányítanak. Nagy várakozás előzte meg a játékot részemről, hiszen érdekelt, mennyire lesz hű a nagy múltú elődhöz.Syndicate PC Videoteszt (HD)A korábbi csapatalapú taktikázás teljes egészében a multiplayer szekcióba vándorolt: az egyszemélyes szóló kampány köszönő viszonyban sincs a klasszikus által létrehozott játékmenettel. A Syndicate bőségesen ellát statisztikával, kár hogy ezek az adatok alig tesznek valamit hozzá a cselekményhez. A különböző bejegyzések olvasgatása maximum időtöltésnek és a játékidő elhúzására jók, mivel fontosabb szerepük nincs a történet megismerésében.
A fejünkbe ültetett kísérleti DART-chipnek köszönhetően idővel érdekes dolgokra leszünk képesek. Bár a Syndicate pályái lineárisak, a rendkívül eseménydús harcoknál jól jön minden extra segítség. Három képességet vethetünk be: öngyilkosságra vehetünk rá egy kiszemelt delikvenst, meghackelhetjük az ellenfelek fegyverét, vagy akár még egy-egy zsoldost is a saját társai ellen fordíthatunk.


Syndicate PC


A játék csak néhány nevesített karakterrel bír: Lily Drawl a Eurocorp alkalmazottja , oroszlánrészt vállal a Dart6-chip kifejlesztésében, de később árulással vádolják meg. Jules Merit vezető ügynök, a játékos által megformált Miles Kilo mentora és társa: szerény véleményem szerint látens pszichopata, aki előszeretettel lövöldözik bárkire, aki az útjába kerül. Jack Denham a Eurocorp vezérigazgatója: a csendes külső mögött igazi gazdasági cápa lapul, aki semmilyen eszköztől nem riad vissza céljai elérésének érdekében.


Syndicate PCAz új Syndicate nem rosszabb, csak teljesen más, mint a Bullfrog klasszikusa. Az FPS rajongóknak nem fog csalódást okozni, mert a Starbreeze rendkívül intenzív csatákat kalapált össze, bár a zsánerbe sok újdonságot ez a játék sem hoz be. A régi címeket kedvelő rajongókat azonban nem fogja meggyőzni a szemfényvesztés, és ha a fejlesztőknek nem sikerült volna egy kiváló kooperatív multival megtámogatni a helyenként ellaposodó játékmenetet, az új Syndicate valószínűleg hamar eltűnt volna a neonfényes felhőkarcolók süllyesztőjében.


Syndicate PC


Címkék:  Syndicate, Videoteszt, Starbreeze, Electronic Arts, Bullfrog


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>