Binary Domain Xbox 360 Videoteszt - Fedezéken innen és túl

BadSector • 2012-04-13 10:03:13 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Binary Domain Xbox 360



Terminátor és Blade Runner elemeket elevenít fel a frissen alakult Yakuza Studios játéka, amelyben androidok ellen kell élet-halál harcot vívnunk. A Binary Domain egy sci-fi TPS, amely ütős sztorival, Gears of War stílusú játékmenettel, illetve egy-két érdekes újítással próbál kitörni a hasonszőrű játékok tucatjai közül.



Binary Domain Xbox 360 Videoteszt (HD)



A Yakuza Studios neve nem véletlenül emlékeztet egy másik konzolos játéksorozat címére, Toshihiro Nagoshi, a csapat feje ugyanis a Yakuza sorozat atyja és minden bizonnyal neki köszönhetjük, hogy a Binary Domain helyszínéül Tokiót választották.




A játék másik érdekessége, hogy társainkkal beszélgetni is tudunk (erről majd a videotesztről részletesebben) és hat nyelvet is megért – közé a magyar nem tartozik bele, tehát fuckolni és shitelni tudunk benne, de a búsba szép nyelvünkön nem küldhetjük el embereinket.


Binary Domain Xbox 360


A játékba belepréselték még a Bioware-től kölcsönvett párbeszédeket is, mivel minden egyes válaszunkkal befolyásoljuk a társaink morálját pozitív illetve negatív irányba. Sajnos nagyobb a füstje, mint a lángja, mivel szinte még a legnagyobb debilek is okozhatnak kellemes csalódást a csapat többi tagjainak.


Binary Domain Xbox 360



Japán fejlesztésről lévén szó talán nem meglepő, hogy a felkelő nap országában némileg jobb értékeléseket kapott a játék (Famitsu: 35/40 és Dengeki PlayStation: 8.5) mint az USA-ban és Európában (ott olyan 7.5 körül kapott). Hogy nekünk mennyire tetszett a Binary Domain, azt videótesztünkből megtudhatjátok!


Binary Domain Xbox 360






Címkék:  Binary Domain, Yakuza Studios, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>