Twisted Metal PS3 Videoteszt - Egy igazi flúgos futam

Mike • 2012-04-19 11:29:18 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Twisted Metal PS3A Sony gondolt egy nagyot és Playstation 3-ra is elhoztak nekünk a Twisted Metal sorozatot, ami brutalitásával és agyament játékmenetével méltán vált a rajongók kedvencévé. A legújabb részt csodásnak nem nevezhetjük, de ha ki akarod engedi a fáradt gőzt és már elmúltál 18, akkor itt a helyed.Twisted Metal PS3 Videoteszt (HD)A Twisted Metal játékok sosem számítottak a kritikusok elismerésére, de valahogy mindig belopták magukat az elborult rajongók szívébe. Elöljáróban annyit, hogy ez most sem lesz másként, hiszen a recept változatlan: újra versenyeznünk és rombolnunk kell. Destruktív hajlamúak előnyben.
A filmes átvezetők nagyon szépek lettek, noha a történet egy faék egyszerűségével vetekszik. Itt inkább csak arra szolgál, hogy kellő lökést kapjunk a brutálisan önfeledt mókázásra. Az aláfestőzenék úgy lettek összeválogatva, hogy azok hallatán még a legszentebb emberek is buldózer módjára csapassanak keresztül mindenen.


Twisted Metal PS3


A Twisted Metal pozitívumai azonban itt kifulladnak és minél többet játszunk vele, annál több hiba, vagy átgondolatlanság üti fel a fejét. A grafika nem valami szép, az egyjátékos rész bitang nehéz és mintha az MI is csalna egy picikét.


Twisted Metal PS3Érdekes játék lett az új Twisted Metal, mivel a számos hibája mellett is megvan a hangulata. A rombolás és egymás járműveinek likvidálása hatalmas élmény, ami a multiban csúcsosodik ki. Messze nem lett tökéletes alkotás, de ha csak arra vágysz, hogy kikapcsolódj a mindennapok fáradalmaiból, akkor bizony egy kis törés-zúzás mindig segíthet. Sziasztok.


Twisted Metal PS3


Címkék:  Twisted Metal, Sony, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>