Uncharted - Golden Abbys PS Vita Videoteszt - Drake a kézben

BadSector • 2012-04-26 14:46:27 • Rovat: Tesztek • Platform: PSP


Uncharted - Golden Abbys HDUncharted a kezedben! Kétségtelenül óriási vonzereje van a PS3-as akciókalandjáték rajongóinak ennek a három szónak, a kérdés csak az, hogy vajon a Sony kézikonzoljának borsos árának megfizetéséhez elég erős-e ez a cím? A videótesztünkből minden kérdésre választ kaptok.Uncharted - Golden Abbys PS Vita Videoteszt (HD)Pár mondatban mesélnénk nektek a fejlesztőkről, ugyanis ezúttal nem a Naughty Dog „rosszkutyáskodott” a PS Vitás Uncharted mögött. A Sony Bend, vagy ahogy régebben hívták: Bend Studios a Sony egyik legrégebbi belső csapata: még 2000-ben vásárolta fel őket a japán cég. A Bend egyébként amerikai illetőségű, a cég nevét pedig nemes egyszerűséggel onnan kapták, hogy az Oregon államban lévő Bend városában működnek.
Legelső címűk a meglehetősen infantilis Bubsy 3D villámgyorsan megbukott, így az akkor Eidectic néven futó studió szépen el is tűnt volna a süllyesztőben, ha nem alkotnak gyorsan valami igazán bestseller címet. De nagy szerencséjükre alkottak: ez volt a PS1-re elkészült Syphon Filter, egy lopakodást és akcióelemeket nagyszerű arányban keverő titkos ügynökös játék, amelyben Gabriel Logant, amerikai kémet alakítottunk.


Uncharted - Golden Abbys HD (a kép nagyítható)

Uncharted - Golden Abbys HD (a kép nagyítható)


Az Eidectic innentől kezdve igazi sikertörténetet könyvelhetett el magának: a következő hat Syphon Filter rész, melyek PS1-re, PS2-re és PSP-re egyaránt megjelentek mind-mind hatalmas sikert arattak, ahogy a szintén PSP-s Resistance: Retribution is, amely ugyancsak az Eidectic/Bend Studios/ Sony Bend hírnevét öregbítette.

Talán PSP-s diadalmenetük miatt is bízták meg őket a Vitás Uncharted fejlesztésével – egy biztos: ez egy jó döntés volt a Sony részéről...Uncharted - Golden Abbys HD


Címkék:  Uncharted - Godlen Abbys, PS Vita, Videoteszt, Sony, Bend


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>