Prototype 2 Xbox 360 Videoteszt – A vírus, ami csodákra képes

BadSector • 2012-04-27 12:43:17 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Prototype 2 Xbox 360A 2009-ben megjelent Prototype PC-n és konzolon egyaránt egész szép sikereket ért el a szuperhősös akciójátékok műfajában. A folytatás azonban igyekszik mindenben überelni az első részt: szebb, nagyobb realisztikusabb város, kidolgozottabb sztori és változatosabb játékmenet.Prototype 2 Xbox 360 Videoteszt (HD)A Radical Entertainment fejlesztői persze jól tudták, hogy alaposan fel kellett kötni a nadrágjukat, ha felül akarnak múlni olyan csúcsalkotásokat, mint a hasonló stílusú InFamous 1-2, vagy a Batman: Arkham City, de akár a Grand Theft Auto sorozatot is említhetnénk. Bizony, ebben a műfajban már lassan túlkínálat van.
Szerencsére a Prototype 2-nek is van mivel felvenni a harcot a nagyobb címek ellen, hiszen a készítők, ha nem is telezsúfolták, de jócskán raktak a tarsolyába újdonságot. A Radicalos srácok tanultak az előd hibáiból és ezért élettel és tartalommal töltötték meg a város utcáit.


Prototype 2 Xbox 360


Rengeteg mellékküldetés várja majd azokat, akik jobban bele akarják majd ásni magukat a történet folyamába. Persze ezek teljesítése nem kötelező, de erősen ajánlott, mivel számos képességre tehetünk majd szert ezek által. És mint tudjuk az erősebb kutya...


Prototype 2 Xbox 360Vajon a Prototype 2-vel a Radicalnak bejön a számítása, és nemcsak maradandót alkotnak vele, de üzletileg is sikeres lesz? Annak csak a jövő a megmondhatója, de addig tekintsétek meg videotesztünket!


Prototype 2 Xbox 360


Címkék:  Prototype 2, Radical Entertainment, Videoteszt, Xbox


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>