Sniper Elite V2 PC Videoteszt - A csipások mekkája

BadSector • 2012-05-14 14:43:40 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Sniper Elite V2 PCA Rebellion-nak most talán sikerül? Ezzel a kérdéssel is kezdhetnénk a Sniper Elite V2 tesztünket, hiszen az utóbbi időben a fejlesztők nem halmoztak el minket az igazán minőségi munkákkal. Ezúttal fogadkoztak és mindent megígértek, hogy méltó folytatást készítenek a 2005-ös első résznek.Sniper Elite V2 PC Videoteszt (HD)A második világháború romos, elhagyatott Berlinében járunk, és bár nincs itt se Jude Law, se Rachel Weisz, se Ed Harris, a feladatunk mégis hasonló, mint az Ellenség a kapuknál című filmben: német és szovjet katonákat kell távcsöves puskával eltrafálnunk, miközben a világot is megmentjük egy szovjet összeesküvéstől.
Részletes tesztünk a videóban láthatjátok, viszont érdekességképpen annyit elárulnánk, hogy bár a játék sztorija nem túl kidolgozott, de azért egy érdekes, valóban megtörtént motívumot dolgoz fel: az amerikai titkosszolgálat, az OSS még a háború végén igyekezett náci tudósokat az oroszokat megelőzve elfogni.


Sniper Elite V2 PC


Az „Gemkapocs operáció” nevű küldetés célja az volt, hogy a rakétákat fejlesztő tudósokat a megszállt Németországból halásszák ki élve, közvetlenül a háború befejezése előtt és után. Az USA-be került német tudósokat ezek után gyorsan „fehérre mosták”: új személyazonosságot, iratokat kaptak és az amerikai kormánynak kezdtek dolgozni. A Sniper Elite V2-ben tulajdonképpen ezt a küldetést játszhatjuk végig egy amerikai OSS ügynök bőrébe bújva.


Sniper Elite V2 PCA Sniper Elite V2 a világot nem váltja meg, de kellemes perceket okozhat a magukban mesterlövész hajlamokat felfedező játékosoknak. A számos hibája ellenére is néhol szórakoztatóra sikeredett és a multiban közös puffogtatás meglepőn élvezetes lett. Azt elmondhatjuk, hogy a Rebellion-nak most sem sikerült igazán maradandót alkotni, de legalább már jó úton haladnak. Talán majd legközelebb.


Sniper Elite V2 PC


Címkék:  Sniper Elite V2, Rebellion, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>