Ridge Racer - Unbounded PC Videoteszt - Ismerős recept

Mike • 2012-05-15 20:16:44 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Ridge Racer - Unbounded PCA Namco nagy múltú sorozatát, a Ridge Racer-t, gondolom senkinek sem kell bemutatni. Konzolainkon számos rész látott már napvilágot a japán cég irányítása alatt, de ezúttal a Flatout-okon edződött Bugbear-re bízták a fejlesztés nehézségeit. Némi újdonságot remélve a váltástól. Nézzük, mi sült ki ebből.Ridge Racer - Unbounded PC Videoteszt (HD)A sorozatban már korábban megismert jellemzőket itt bizony hiába keressük, hiszen a finn srácok egy teljesen újragondolt Ridge Racer-t tettek le az asztalra. Az arcade versenyek persze megmaradtak a réginek, de a többi elem már máshonnan lett összeollózva. Találunk itt Burnout-ot, de még egy kevés Split/Second-ot is, de hát jótól lopni nem szégyen, úgyhogy ne törjünk rögtön pálcát az újszülött felett.
A játék nagyon nehéz, úgyhogy aki hajlamos egy kis törésre-zúzásra, az csak óvatosan kezdjen hozzá a karrier módusznak. A gép mindig gyorsabb és ügyesebb lesz nálunk, bár egy két trükkel, azért zavarba lehet majd hozni a robot sofőröket is, de ehhez sok gyakorlás és még több türelem kell. A szavatosság az garantált.


Ridge Racer - Unbounded PC


Ahol a nehézség nem játszik főszerepet az a multi. Nincs is jobb, mint a haverok szívatása nemde? Sajnos a matchmaking nagyon gyengére sikeredett, de hát erre valók a patchek, addig pedig eljátszogatunk majd a pályaszerkesztővel. Már most számos elmebeteg pálya kering a virtuális térben, úgyhogy érdemes keresgélni: van néhány igazi gyöngyszem.


Ridge Racer - Unbounded PCEgy kicsit ebből, egy kicsit abból, keverjük meg és már kész is a Ridge Racer - Unbounded. Noha a recept nem új keletű, a Bugbear mégis bátran nyúlt hozzá és az eredmény sikeresnek is mondható. Nem egy etalon, nem egy sztár, de hogy lezúzza az arcod, ha rosszul nézel rá, az tuti. Sziasztok


Ridge Racer - Unbounded PC


Címkék:  Ridge Racer - Unbounded, Namco, Bugbear, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>