Max Payne 3 Xbox 360 Videoteszt - Depresszív vérengzés

BadSector • 2012-05-17 21:13:20 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Max Payne 3Akár a Budapesten forgató Bruce Willis elvállalhatná a kopasz, kissé elhízott, hawaii inges Max Payne szerepét, lévén a Rockstar Vancouver radikális változásokat eszközölt a harmadik részben. Azonban nem kell aggódni: a film noir hangulat így is megmarad, hiszen ez a Max Payne kegyetlenebb, sötétebb és cinikusabb, mint valaha!Max Payne 3 Xbox 360 Videoteszt (HD)Tesztünket a videóban láthatjátok, így szokás szerint néhány érdekességgel szeretnénk kiegészíteni azt. A Max Payne 2001-es megjelenése után sokan azt hitték például, hogy a bullet time egy az egyben a Matrix-ból „kölcsönözte” a finn Remedy csapata, azonban ez csak kis részben igaz.
Magát a lassított felvétel effektust a játékfejlesztők már jóval a Matrix előtt alkalmazni szerették volna, csak amikor elhúzódott a fejlesztés, akkor alakították át a film alapján és hommage-ként néhány Matrixos jelenetet is a játékba raktak, például azt a részt, amikor a főhőssel szitává kell lőni egy elegáns épület lobbiját.


Max Payne 3


A Max Payne 3-ból sem marad el természetesen a filmes hatás: aki emlékszik a „Tűzben edzett férfi” című akció-krimire, amelyben Denzel Washington egy az egyben ugyanazt az alkoholista, pesszimista cinikus, és kiégett rendőrt alakítja, és a sztori is szinte teljesen ugyanaz. Sebaj, legalább Hollywoodban ezúttal nem érzik majd azt, hogy mindenáron egy elbaltázott filmes adaptációt kell csinálni a játékból, lévén már készült egy ilyen film! Azért trükkös ez a Rockstar, nem igaz?


Max Payne 3A teszt egyenlőre az egyjátékos módra koncentrált, illetve a játék megvalósítására, aminek bizony oka is van. A multiplayer opcióknak egy külön tesztet szentelünk a közeljövőben, melyben megvizsgáljuk, hogyan sikerül beleépíteni a bullett time-ot a többjátékos módba. Hamarosan jelentkezünk.


Max Payne 3


Címkék:  Max Payne, Rockstar, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>