Lollipop Chainsaw Xbox 360 Videoteszt - Trancsír és cukormáz

Mike • 2012-06-18 12:15:25 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Lollipop ChainsawSzőke haj, hosszú combok, rövid szoknya és rengeteg nyalóka: ő Juliet Starling, aki kedvenc láncfűrészével hasogatja apróra a koporsószökevényeket. A Grasshopper-es srácokról és Suda 51-ről mindig is tudtuk, hogy nem teljesen normálisak, de a legújabb agymenésük minden képzeletet felülmúl.Lollipop Chainsaw Xbox 360 Videoteszt (HD)Azok a fránya zombik nem bírnak elülni a seggükön és ismét egy kis agyvelőre pályáznak. A több ész - finomabb agy elvét követve megrohamoznak egy kaliforniai főiskolát, de pechjükre egy szőke amazon pattan eléjük, aki épp 18. születésnapját ünnepli, méghozzá elég meglepő módon, hiszen sűrű nyalókázás közepette kaszabolja tucatszám a tántorgó húskupacokat. Kinek a torta, kinek a ...
A Lollipop Chainsaw egyszerű, mint egy faék, de egy ilyen játéknál ez így is van rendjén. Nincs semmilyen mögöttes tartalom, elrejtett rejtvények, vagy az átlagnál gondolkodtatóbb feladványok: menni kell előre és lekaszabolni mindenkit, aki csak egy kicsit is hörög. Talán a fejlesztők is észrevehették, hogy idővel kissé repetitívvé válhat a non-stop gyakás, ezért pár fejlesztési lehetőség mellett Juliet kapott még egy csomó szexibbnél-szexibb öltözéket is, amikben szinte öröm nézni, ahogy fáradhatatlanul lengeti kedvenc kis masináját ide-oda.


Lollipop Chainsaw


Sajnos a játék nem tökéletes, ami legfőképp a látványvilágon látszik meg. Főhősnőnk még egész szépen ki van dolgozva, de a többiek már küzdenek egy-két komolyabb problémával. A szinkronhangok egész jók, külön meglepetés, hogy hősünk barátja Michael Rosenbaum (Smallville) hangján kel életre. A zenék jól sikerültek, ami nem meglepő, hiszen olyan zeneszerző dolgozott rajtuk, mint Akira Yamaoka. Az ő egyedi számai, illetve a külön a programhoz licencelt rock zenék egy egészen érdekes, és meglepő módon élvezetes egyveleget alkotnak.


Lollipop ChainsawA Lollipop Chainsaw hozta azt, amit elvártunk tőle: rengeteg zombi, repkedő fejek és egy szexi főhősnő. Az elavult grafika és a kicsit rövidke történet ellenére is szórakoztató lehet és jó pár kellemes órát tölthetnek el vele a műfaj szerelmesei. Bőgjön fel a láncfűrész és repkedjenek a végtagok. Cukorkát?


Lollipop Chainsaw


Címkék:  Lollipop Chainsaw, Grasshopper, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>