Dirt Showdown PC Videoteszt - Zúzunk az éjszakában...

Mike • 2012-06-21 00:53:00 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Dirt ShowdownA Codemaster gondolt egy nagyot és roncsderbiköntös mögé bújtatva hozta el nekünk a már jól megszokott Dirt adagunkat. A Showdown szakít a régi hagyományokkal, hiszen ezúttal az ütközések és a többi játékos szívatása kerül előtérbe, jóval könnyedebb, árkádosabb formában, mint korábban bármikor.Dirt Showdown PC Videoteszt (HD)A Colin McRea széria még 1997-ben indult útjára és sokak szívét megdobogtatta az akkoriban csodásnak számító grafika és a valósághű fizika, így szinte törvényszerű volt a folytatás érkezése, ami 1999-ben meg is történt. Ezzel kezdetét is vette a rally széria, hiszen az elkövetkező években sorra jelentek meg az újabb részek.
A Codemaster talán érezhette, hogy kicsit fárad a sorozat, ezért 2007-ben már Colin McRea: Dirt címen jelent meg a következő és egyben teljesen újragondolt rész. A szokásos rallyversenyek mellett itt már lehetőségünk nyílt különböző kamionokkal és terepjárókkal is csapatni, így hozva egy kis felüdülést a szokásos receptbe. 2 évre rá menetrendszerűen érkezett a folytatás is, ami már egy sokkal kiforrottabb játék érzetét keltette, rengeteg lehetőséggel és masszív online közösséggel.


Dirt Showdown


2011-ben újabb változás állt be a sorozat történelmében, hiszen a Dirt 3 már teljesen nélkülözte a jó öreg Colin McRea nevét, ezzel is jelezve az újabb adag újítási szellemet. Itt már nem a rally dominált, hanem a minél több farolás, a hosszú driftek és a különböző trükkök egymásba fűzése. Kicsit olyan volt, mint ha a Tony Hawk játékokat kereszteznénk autókkal.


Dirt ShowdownÉs így érkeztünk el napjainkba, ahol a Showdown már szinte minden olyan elemet nélkülöz, amit a korábbi részekből ismertünk. Persze a grafika a helyén van és a törésmodell is működik - bár nem annyira, mint a korábbi részekben -, de a játékmenet és a hangulat teljesen más. Itt törni és zúzni kell, ha tetszik, ha nem. Bőgjenek hát fel a motorok és induljon a rock n' roll.


Dirt Showdown


Címkék:  DiRT Showdown, Codemaster, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>