Blades of Time PC Videoteszt - A szöszke visszavág

Mike • 2012-06-29 10:23:15 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Blades of TimeAz orosz srácok úgy látszik nem nyugodtak bele, hogy 3 évvel ezelőtt az X-Blades hatalmasat bukott, hiszen újult erővel csaptak bele a folytatásba. A Blades of Time noha sokkal jobb lett, mint az előbb említett első rész, de a világot így sem fogja megváltani, bár a műfaj szerelmeseinek okozhat pár kellemes órát.Blades of Time PC Videoteszt (HD)A játék nem kifejezetten bonyolult, amit majd ti is láthattok a videotesztünkben: adva van egy csinos szőke cicababa, Ayumi, aki egy harc során olyan dolgot érintett meg, amit nem kellett volna. A titokzatos gömb elrepíti Dragonland-ra, ahol temérdek kincs keresi gazdáját, de pechünkre a hely nem épp lakatlan, sőt egy hadseregnyi monszta igyekszik megrövidíteni az utazásunkat. A terv egyszerű: felmarkolni amit csak lehet, aztán spuri a Black Temple-be, ahonnan visszajuthatunk az otthonunkba.
A Blades of Time a darabolós játékok szokásos medrében hömpölyög tova, de azért a készítők is érezték, hogy ez kevés lesz. A történet során találhatunk majd mindenféle kincsesládákat, amiket célszerű lesz megszerezni, hiszen az alap cuccainkkal tuti, hogy elvérzünk. Bár nincsenek nagyon elrejtve, kinyitásukhoz jellemzően mindig egy varázslatra lesz szükségünk, de a jutalom garantált.


Blades of Time


Menet közben csak úgy dől majd az XP, de szerencsére bőven lesz majd mire költenünk: elverhetjük perkekre, de ami még jobb, hogy új kombókat is tanulhatunk, méghozzá nem is keveset. Aki nehezen memorizálja a különböző mozdulatokat és egy kis gyakorlásra van szüksége az nyugodtan beugorhat az arénába, ahol kedvünkre vagdalkozhatunk az önjelölt delikvenseken.


Blades of TimeA Blades of Time számos dologban előrelépés az X-Blades-hez képest, de a rengeteg bent maradt ökörség miatt korántsem lett jó játék. A kaszabolás szerelmesei biztos találnak majd jobb alternatívát Ayumi kalandjainál, de PC-n igazi hiánypótló alkotás, úgyhogy aki nem vágyik másra, mint hogy egy feszes popót nézegessen, miközben szörnyek millióit aprítja le kardjával, az nyugodtan belevághat. Sziasztok.


Blades of Time


Címkék:  Blades of Time, Konami, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>