Spec Ops: The Line PS3 Videoteszt - Sivatagi rókák

Mike • 2012-06-29 20:52:26 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Spec Ops: The LineA Yager Development fogta és a sutba dobta a korábbi Spec Ops részek jellemzőit, így aki realisztikus katonáskodásra vágyik, inkább máshol keresgéljen. Itt bizony a fedezékek kerülgetése, társaink pesztrálása és a több ezer ellen legyilkolása lesz a fő feladatunk, megfűszerezve egy csipetnyi homokkal.Spec Ops: The Line PS3 Videoteszt (HD)Garázdálkodásunk helyszíne Dubaj, de mivel pár homokszem került a gépezetbe, ezért már korántsem a mai fényében tündököl. Az utcákon minden kihalt és elhagyatott, a luxusra már csak az omladozó épületek és a temérdek autóroncs emlékeztet. Szerencsétlenségünkre nem mi vagyunk az egyetlen fegyveres osztag, aki itt randalírozik, úgyhogy harc az lesz bőven.
Ellenfeleink nem igazán változatosak, de legalább halálosak. Van köztük sima mezei, illetve homoki baka, bajonettel kalimpáló hullajelölt, de nem ússzuk meg a talpig páncélba öltözött aprítókat sem. A videóban már elhangzott, hogy legyőzésükhöz rengeteg fegyvert kapunk kézhez, amelyek közül egyszerre 2 darab lehet nálunk.


Spec Ops: The Line


A döntéseink valóban nagy szerephez jutnak majd, hiszen ezek a játék végkifejletére is hatással lehetnek. A készítők 4 befejezést álmodtak meg a Spec Ops-hoz, ezzel növelve az újrajátszhatósági faktort. Ha ehhez még hozzácsapjuk a rengeteg gyűjtögethető feljegyzéseket, akkor már nem is tűnik olyan kevésnek az a 4-5 óra nemde?


Spec Ops: The LineA Spec Ops: The Line egyjátékos kampánya igazi meglepetés, hiszen a történet kifejezetten érdekesre sikeredett, nem is beszélve a döntéseink súlyáról és a többféle befejezésről. Az akciójátékok kedvelőinek kötelező darab, de a többieknek is bátran ajánlom, hiszen a kisebb hibái ellenére is tökéletes szórakozást nyújt. Lapát és vödör a kézbe és indulás homokozni...


Spec Ops: The Line


Címkék:  Spec Ops: The Line, Yager Development, 2K Games, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>