Lego Batman 2: DC Super Heroes PS3 Videoteszt

Mike • 2012-07-04 00:47:50 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Lego Batman 2: DC Super HeroesA Traveller's Tales-nél úgy látszik nem képesek leállni, hiszen egyre-másra ontják magukból a legó játékokat, a mi legnagyobb örömünkre. Ezúttal Batman kockásított történetét folytatják, egy halomnyi új szereplővel, felfedezésre váró hatalmas Gotham City-vel és rengeteg poénnal. És beszélnek is...Lego Batman 2: DC Super Heroes PS3 Videoteszt (HD)Így van, jól olvastátok, kedvenc hőseink már nem csak a testükkel, hanem a nyelvükkel is beszélnek hozzánk. Lehetséges, hogy ez sokaknak nem fog tetszeni, de hogy őszinte legyek, nekem semmi bajom nem volt ezzel a változtatással, sőt olyan neves színészek szólalnak meg a legóhősök hangján, mint Nolan North, Rob Paulsen, Claudia Black és Clancy Brown.
Szerencsére az újdonságok nem merültek ki annyiban, hogy a karakterek a "megszólalásig" hasonlítanak az eredetiekre. Már a korábbi részek lényege is a gyűjtögetés és a megannyi játszható karakter volt és ez itt sem lesz másként. Több mint 50 hős és antihős került bele Gotham City legósított világába, akikkel persze mind nyomulhatunk is, úgyhogy a változatosság gyönyörködtet.


Lego Batman 2: DC Super Heroes


A sandbox játékmenetnek köszönhetően minden korábbi résznél több a felfedezésre váró extra, úgyhogy aki 100%-ra akarja teljesíteni az összes pályát, annak bizony gürcölnie kell, ami néha igencsak fárasztó és unalmas. Egy társsal együtt mindjárt élvezetesebb a pontok gyűjtögetése, csakhogy online nem lehet játszópartnert keresni, így muszáj egy havert beszervezni, ha tetszik neki, ha nem.


Lego Batman 2: DC Super HeroesA Traveller's Tales ismét megmutatta, hogy hogyan is kell szórakoztató játékot készíteni. A Lego Batman 2 méltó folytatása az előző résznek és azt is megmerem kockáztatni, hogy egyike a valaha készült legjobb virtuális legójátéknak. Közel sem tökéletes, de a műfaj szerelmesei biztos, hogy nem fognak csalódni benne, hiszen nincs is annál szebb, mint amikor John Williams örök klasszikusára szeled keresztül Gotham sötét utcáit a jó öreg Batmobillal. Esküszöm, könnyek szöknek a szemembe...


Lego Batman 2: DC Super Heroes


Címkék:  Lego Batman 2: DC Super Heroes, Warner Bros., Traveller's Tales, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>