Kirby fonál alakot ölt a Wii-s Kirby Epic Yarnban

DeathEvil • 2011-11-14 13:28:55 • Rovat: Tesztek • Platform: Wii


Kirby Epic YarnA kis rózsaszín torkos laszti egy merőben új koncepcióban tér vissza, mely egy különös világgal és az abban rejlő végtelenül szeretnivaló játékmenettel kecsegtet. Patch Land egy foltok, rongyok, gombok és varrások övezte vidék, ahol minden elem valamilyen textíliából épül fel, így maga Kirby is fonál formában materializálódik. Vár ránk egy mesés rongyos kaland rengeteg ámulatba ejtő lehetőséggel.Kirby Epic Yarn Wii Videoteszt (HD)A Kirby Epic Yarnban feladatunk nem kevesebb lesz, mint a gonosz Yin-Yarn zokniján keresztül elérhető Patch Land megmentése. Az anyagvilág vezetőéjének kell segítenünk, Prince Fluffnak legyőzni a gonoszt és a varázsfonalak megszerzésével újra egyesítenünk kell a széthullott Patch Landet. Útközben a már jól ismert nemeziseinkkel is le kell majd számolnunk, mivel ők is tiszteletüket teszik az új világban.
A játékmenet az új környezetnek köszönhetően megváltozott, fonálként már nem tudjuk beszippantani az ellenfeleket, de egy ostorszerű nyúlvánnyal elkapkodhatjuk őket. A könnyű és lágy anyagunknak köszönhetően rengeteg formát ölthetünk, ami rendkívül szórakoztatóvá és változatossá teszi majd utunkat. A pályák kialakítása művészien mesteri: rengeteg meglepetést, fejtörőt, titkos és alternatív útvonalat rejtve.


KÉP LEÍRÁSA (a kép nagyítható)

KÉP LEÍRÁSA (a kép nagyítható)


A jópofa megvalósítások mellett az Epic Yarn két személy számára is rendkívüli kikapcsolódást tud nyújtani, mivel egy társunkkal (aki ugye Prince Fluffot irányíthatja) egymást támogatva, illetve egymással versenyezve küzdhetjük le az akadályokat. Lehet, hogy a túlegyszerűsítése révén (mivel nem lehet meghalni) elveszítette a kihívását, de szerencsére a rengeteg egyéb lehetősége, amivel kiegészítették, bőven kárpótol minket. Az új Kirby egy zseniális alkotás, ami minden korosztály számára kellő kikapcsolódást biztosít annak ellenére is, hogy egy kicsit gyerekes a külseje.


Kirby Epic Yarn


Címkék:  Kirby, Wii, Nintendo, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>