Fable Heroes XBLA Videoteszt - A miniatűr Albion

Mike • 2012-07-08 17:34:04 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Fable HeroesA legújabb Fable: The Journey előtt, talán unatkozhattak a Lionhead Studios-nál, ezért meggyőzték a Microsoft-ot, hogy van egy jó ötletük: árkád Fable. A fejlesztők talán átaludtak pár évet, hiszen a korábbi részek is egyszerűek voltak, mint egy faék, a kiadó mégis belement és már itt is az eredmény.Fable Heroes XBLA Videoteszt (HD)Aki most ismerkedik meg a hosszabb múltra visszatekintő sorozattal, az talán nem is érti, hogy mire ez a nagy felhajtás. Anno, még 2004-ben, az akkori vezető, Peter Molyneux uralkodása alatt elkészült első rész, hamar a rajongók kedvencévé vált, bár az ígért forradalmi újítások csak részben valósultak meg. Egy igazi mesét kaptunk, amely szinte beszippantotta a gyanútlan játékost és nem is eresztette el egy darabig.
Az Xbox-os megjelenést követte a PC-s port is, majd kisebb Fable szünet után 2008-ban érkezett a folytatás, immáron csak a Microsoft konzoljára. Kedvenc Molyneux bácsink ismét ígért fűt-fát, aztán valami vagy teljesült, vagy nem. Sokat fejlődött a játék az első részhez képest, de még mindig "csak" egy árkád szerepjáték volt, így a hardcore játékosok joggal várták a harmadik részt, ami 2010-ben meg is jelent, Xbox-ra és PC-re egyaránt.


Fable Heroes HD (a kép nagyítható)

Fable Heroes HD (a kép nagyítható)A harmadik rész újra nem mutatott elmozdulást a könnyed műfaj felől, de kétségkívül még mindig jól áll neki ez az egyszerűség. És most megkaptuk a Fable Heroes-t, ami egy teljesen új útra tévedt és az Istennek sem akar visszamenni a helyére. Ha a korábbi részek túl egyszerűek voltak neked, akkor ettől lemész hídba és ott maradsz egy darabig az tuti. Videótesztünkből kiderül a lényeg, de ha szereted a változatosságot, vagy a kihívást, vagy valamit, ami leköt, akkor nem ez lesz a kedvenc Fable játékod. Talán majd a Journey. Sziasztok.


Fable Heroes


Címkék:  Fable Heroes, Microsoft, Lionhead Studios, XBLA, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>