Spec Ops: The Line Multiplayer PS3 Videoteszt - Online homok

Mike • 2012-07-11 15:38:33 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Spec Ops: The Line MultiplayerKorábban már leteszteltük a Spec Ops: The Line egyjátékos módját, ami sok újat ugyan nem hozott, de az ismerős elemeket megfelelően kevergette. Ezen felbátorodva DeathEvil belevetette magát a lövölde online szekciójába, aminek jellemzőit, tapasztalatait lentebb olvashatjátok. Indulhat a multis homokozás...Spec Ops: The Line Multiplayer PS3 Videoteszt (HD)Alapjaiban itt sem hoz sok újdonságot a játék, de valamiért mégis szórakoztató marad. A szokásos kasztosodás és XP gyűjtögetése itt is jelen van, de valahogy kicsit kevésnek érezzük a feloldható csecsebecséket. Valamilyen szinten ez az egész játékmódra igaz, mintha a fejlesztők sokat szerettek volna markolni, de a homokszemek csak úgy pörögtek ki az ujjaik közül.
Újdonságként köszönhetjük a homokot, illetve annak viharait, amelyek a legváratlanabb időpontokban igyekeznek megnehezíteni az életünket. Arra senki ne számítson, hogy nyakig beborítja betemet majd minket és mi csak tétlenül várjuk a szomjhalált, hiszen az a fránya script ezt sajnos nem teszi lehetővé.


Spec Ops: The Line Multiplayer HD (a kép nagyítható)

Spec Ops: The Line Multiplayer HD (a kép nagyítható)A kötelezőt hozza, de a piacot nem fogja megreformálni. Nagyjából így lehetne jellemezni a Spec Ops: The Line multiplayer szekcióját, ami ideig-óráig ugyan leköti az embert, de hosszabb távon már kijönnek a gyengeségek, hiányosságok. A beígért újítások csak részben valósultak meg, úgyhogy az igazi multiőrültek csak óvatosan kezdjenek bele a dubaji randalírozásba. Sziasztok.


Spec Ops: The Line Multiplayer


Címkék:  Spec Ops: The Line, Multiplayer, PS3, 2K Games, Yager Studios, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>