Naruto: Ultimate Ninja Storm Gen. Xbox 360 Videoteszt

Mike • 2012-07-14 13:26:10 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm GenerationsAmióta Kisimoto Maszasi megteremtette Naruto legendáját, olyan őrület vette kezdetét, ami az elmúlt 15 év alatt egyáltalán nem csillapodott. Kedvenc kis hősünk lassan már minden elképzelhető műfajban csillogtatta az erejét, így nem meglepő, hogy ezúttal ismét egy játék keretein belül gyűjtötte össze a haverjait.Naruto: Ultimate Ninja Storm Gen. Xbox 360 Videoteszt (HD)Miután átrágtuk magunkat minden idők egyik leghosszabb játékcímén, vágjunk is bele a sztoriba. A történet mindkét mangakötetet feldolgozza, így irányíthatjuk majd a még felelőtlen, csínyekkel operáló, éretlen Narutot, de idővel megkapjuk a már tapasztalt ninja irányítását is, aki nem fél senkitől és semmitől. A sztorimód hátránya, hogy csupán egy kitöltő szerepet tölt be a harcok mellett, így könnyen elterelődhet róla a figyelmünk és el is fog.
Sokan biztos húzzák majd a szájukat, hiszen a korábbi részekre jellemző szabadon bejárható terület teljesen eltűnt, ezúttal nincs helye mellébeszélésnek, egyből a csata sűrűjében találjuk magunkat. A fejlesztők egyik keze elvett, de a másik kézből csak úgy ömlik az áldás, hiszen a játék egészen impozáns számokat tud felmutatni.


Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations


Kezdjük is hát a felsorolást: kapunk 72 játszható harcost, 15 támogató karaktert, valamint 38 változatos helyszínt, ahol kedvünkre gyepálhatjuk egymást. Fontos része még a játéknak a kártyák gyűjtögetése, hiszen ezek segítségével számos új képességhez, mozdulathoz, illetve tárgyakhoz juthatunk.


Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm GenerationsÉrdekes egy játék lett a Generations. Egyfelől, ha rajongó vagy, akkor egészen biztos, hogy sokáig el fogsz vele szórakozni, de ha mint játékot nézzük csak, akkor sajnos igen könnyen a fiók aljában végezheti. Hiába a szép grafika, a rengeteg harcos és a kombózás öröme, ha egyszer meguntad, akkor már nincs visszaút. Sziasztok.


Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations


Címkék:  Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations, Namco Bandai, CíberConnect2, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>