The Settlers Online PC Videoteszt - A munka nemesít

R4bbit • 2012-07-18 11:55:41 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


The Settlers OnlineA düsseldorfi Blue Byte Software a két évvel ezelőtt nagy sikert aratott Paths to a Kingdom részt követően fejet hajtott a divatos trendek előtt és átköltöztette telepeseit a böngészőkre. A játék alapvetése ugyanaz, mint a nagyobb testvéreké - gazdálkodj, építs, kereskedj és háborúzz!The Settlers Online (Free-to-play) PC Videoteszt (HD)A The Settlers Online le sem tagadhatná származását: a készítők ügyesen keverték össze az offline-széria megszokott elemeit az ismertebb böngészős alkalmazások jellemzőivel. A játék kezelőfelületén felbukkanó chat-ablaknak köszönhetően, segítségért folyamodhatunk a többi online játékoshoz: a közösségi oldalakra jellemző barátrendszer segítségével a 26. szinttől közösen is belevághatunk egy-egy feladatba.
A játékban található buffok alkalmazása az egyetlen ingyenes eszköz a játékmenet felturbózására és a termelés megduplázására. Érdemes óvatosan használni őket, mert könnyedén megboríthatják a nehezen létrehozott gazdálkodási egyensúlyt.


The Settlers Online


A nyílt béta fázis elméletileg lezárult, a játék ennek ellenére még mindig így hirdeti önmagát. Ez azonban ne zavarjon senkit, mert minden funkció, lehetőség tökéletesen működik és az inaktív ikonok alapján további bővítések is várhatók.


The Settlers OnlineA játékot három különböző böngészővel teszteltem: a Chrome alatt program már kis sávszélesség mellett is villámgyorsan futott; a legtöbb szakadás az Explorer esetében volt, míg a legnagyobb étvágyúnak a Firefox bizonyult.


The Settlers Online


Címkék:  The Settlers Online, Free-to-play, Ubisoft, Blue Byte Software, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>