Ratchet and Clank Trilogy PS3 Videoteszt - Három az egyben

Mike • 2012-07-31 12:48:57 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Ratchet and Clank TrilogyA HD portok világát éljük és ha egy nagynevű sorozat még a 10 éves jubileumot is eléri, akkor tuti számíthatunk valamilyen felújításra. A Sony ebben nagymester, úgyhogy már meg sem lepődünk azon, hogy az épp X-es születésnapját ünneplő Ratchet and Clank sorozatot fogták és elküldték egy alapos ráncfelvarrásra.Ratchet and Clank Trilogy PS3 Videoteszt (HD)10 év nem kevés idő, úgyhogy érdemes alaposan átrágni magunkat a múló számok vasfogain. A videotesztünkben minden lényeges dologra kitérünk a remake-kel kapcsolatban, úgyhogy most inkább ugorjunk fejest a történetbe. A trilógia 3 része a 2002-ben megjelent első Ratchet & Clank, a 2003-as Ratchet & Clank: Locked and Loaded, és a 2004-es Ratchet & Clank: Up Your Arsenal, amik mind a mai napig megállják a helyüket, portolás ide, vagy oda.
Az első részben Ratchet békésen építgeti űrhajóját, mikor egy kicsi robot zuhan le a közelében. Ő lenne a főhősünk haverja, Clank, aki elmondja nekünk egy bizonyos Drek ( ő a főgonosz ) sötét tervét: új bolygó létrehozása, majd a galaxis elpusztítása. Nincs is más feladatunk tehát, mint a gonosz legyőzése és a világ megmentése.


Ratchet and Clank Trilogy


A történet második felvonásában a párost felbéreli a Megacorp nevű fegyvergyártó cég, hogy hozzanak vissza egy lényt, amit elloptak tőlük. Kiderül, hogy ezek a protopetnek nevezett izék iszonyat gyorsan szaporodnak és a megbízóink ezekből szeretnének meggazdagodni úgy, hogy csúnya személyeknek adnák el őket. Ezt már mi sem nézhetjük ölbetett kézzel..


Ratchet and Clank TrilogyA harmadik és egyben utolsó részben egy Dr. Nefarious nevezetű robot inváziót indít azért, hogy elpusztítsa a természetes élet összes formáját. Ratchet szülőbolygója is a halálos listán van, ráadásul kiderül, hogy a gonoszt csak egy régi ismerős tudná legyőzni, aki éppen majomnak képzeli magát. Igazi nosztalgia hangulat, de új belépőknek is csak ajánlani tudjuk, még az extra tartalom hiánya ellenére is. 3 remekbe szabott játék egy csomagban. Kell ennél több?


Ratchet and Clank Trilogy


Címkék:  Ratchet and Clank Trilogy, PS3, Sony CE, Insomniac Games, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>