London 2012 Xbox 360 Videoteszt - Kontrollerrel a csúcson

Mike • 2012-07-31 14:02:12 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


London 2012Már javában zajlik a 2012-es londoni olimpia, ami mellett a játékfejlesztők sem mehetnek el szó nélkül. A múltkori, kicsit budget szagú Summer Star után most a hivatalos feldolgozáson van a sor, hogy bebizonyítsa: ez az a játék, ami nélkül nem élet az élet. Lássuk hát, hogy megérdemli-e az aranyat.London 2012 Xbox 360 Videoteszt (HD)Az olimpiai játékfeldolgozások igazán nagy múltra tekinthetnek vissza, még ha nem is olyan távolira, mint az élő esemény. A korábbi átültetések azonban nem sikerültek mindig zökkenőmentesen, hiszen számos olyan sportág létezik, amit kifejezetten nehéz, vagy épp lehetetlen lemodellezni pár gomb nyomogatására.
Természetesen a játékban nem kapott helyet mind a 308 versenyszám, de a 35 választható móka bőven elégségesnek tűnhet. Azért a feltételes mód, mert a valóság azért kicsit árnyaltabb, hiszen ezek többsége úszás, vagy futás. Ennek ellenére a változatosság még így is gyönyörködtet, hiszen a súlyemeléstől kezdve, a tornán keresztül, még a vadvízi kajakot is kipróbálhatjuk.


London 2012


Fentebb már említettem, hogy a hasonló játékok mindig is igyekeztek eltenni láb alól a kontrollerünket, vagy épp a billentyűzetünket. Szerencsére a Sega emberei jóval kellemesebben oldották meg a feladatot: a hangsúly a jó időzítésen, reflexeinken van, nem pedig azon, hogy ki tudja többször megnyomni az A-t egy perc alatt. Azért akad pár szám, ahol a gombpüffölés visszatér, de ennyi még talán belefér.


London 2012A London 2012 egy igazán kellemes feldolgozása az idei olimpiának, ami ugyan az irányításon kívül nem sok újdonságot hoz be a zsánerbe, de azt legalább jól teszi. Igazi party játék, ami haverokkal játszva az igazi, de egyedül is el lehet vele ütni az időt egy darabig, még ha nem is a következő olimpiáig. Sziasztok.


London 2012


Címkék:  London 2012, Sega, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>