Ghost Recon: Future Soldier PS3 Videoteszt - Kísértetjárás

Mike • 2012-08-06 11:39:41 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Tom Clancy's Ghost Recon: Future SoldierNem hiszem, hogy komolyabb bemutatásra szolgálna a Ghost Recon sorozat, vagy épp a nagy öreg, Tom Clancy, hiszen korábban már számos játékban hallhattuk ezeket a neveket, külön-külön, vagy épp együtt. Eme érdekházasság legújabb gyermeke a Future Soldier, ami előbb lő és csak aztán taktikázik.Ghost Recon: Future Soldier PS3 Videoteszt (HD)Így van srácok, a mai trendek a Future Soldier-en is meglátszanak, ami nem feltétlen baj, csak épp más egy kicsit. Nagyobb hangsúlyt kap az akció és a fedezékharc, bár néha azért gondolkodni is kell, úgyhogy nem lett teljesen agyatlan lövölde, csak épp az IQ-t vették visszább a Ubisoft-os srácok. Ez már nem szimulátor, hanem egy vérbeli, pörgős adrenalinbomba, méghozzá a jobbik fajtából.
A videotesztünkben már minden fontosabbat elmondtunk a játékról, így én most arra fókuszálnék, ami nekem igazán tetszett a Future Soldier-ben, az pedig a multis nyalánkságok. Rögtön itt van nekünk a kooperatív lehetőség, ami 3 baráttal játszva hatalmas élmény. Itt már nem zavar be az AI és ha összejön egy jó társaság, akkor szinte öröm nézni, ahogy egymás után tűnnek el az ellenségek a fedezékek mögött.


Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier


Itt van nekünk még a Guerilla mód, ami egy horda mód, csak épp annyi a különbség, hogy először még el is kell foglalnunk a helyet, amit majd később a mi feladatunk lesz megvédeni. A hagyományos multi kedvelőinek pedig ott van a Conflicton-Decoy-Saboteur-Siege kombó, ahol aztán mindenki megtalálhatja a magának tetszőt. Persze a kütyüknek itt is hasznát vesszük, úgyhogy érdemes is velük operálni, nem dísznek kaptuk azokat.


Tom Clancy's Ghost Recon: Future SoldierNoha a jövő nem is annyira jövő és a szimuláció is eltűnt, mégis egy szórakoztató játék a Future Soldier, ami ugyan nem találta fel a spanyol viaszt, de a már ismert elemeket és a pár újítást remekül kombinálta össze. Az akciók, a "modern" kütyük és maga az egész multi mind-mind olyan dolgok, amik akár még később is visszacsábíthatják a játékost egy kis szellemjárásra és ha belegondolunk, ennél sokkal többet nem lehet elvárni egy játéktól. Sziasztok.


Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier


Címkék:  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, Ubisoft, Ubisoft Red Storm, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>