Test Drive Ferrari - Racing Legends Xbox 360 Videoteszt

Mike • 2012-10-01 11:32:02 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Test Drive Ferrari - Racing LegendsA Ferrari 65. születésnapján felbuzdulva, a Test Drive sorozat is hozzá szeretett volna szólni a bulihoz, de bár ne tette volna. A Test Drive Ferrari: Racing Legends egy remek ötlet középszerű megvalósítása, amit talán még az vérbeli vörös lovak fanatikusai sem élveznek majd igaz. Szomorú, de lássuk a részleteket.Test Drive Ferrari - Racing Legends Xbox 360 Videoteszt (HD)A nagymúltú Test Drive sorozat legutóbbi két, Unlimited alcímet viselő epizódja után, ismét visszakanyarodik a pályákra, azaz csak kanyarodna, mivel pár fekvő rendőr megállította a minőség felé vezető úton. Kicsit olyan érzése van az embernek, mintha a fejlesztők szerettek volna mindenkinek kedveskedni, de ezzel pont a céljuk ellenkezőjét érték el.
A Shift-eket átnyálazva, ha hasonló élményre vágysz, akkor jobb, ha inkább máshol keresgélsz, ugyanis a Test Drive Ferrari, amolyan árkád szimulátor, ahol törést nem látsz és a fizika is érdekes, de cserébe ha rosszul nézel be egy kanyart, akkor már indulhat is a restart race.


Test Drive Ferrari - Racing Legends


Sajnos a gép erősen bünteti, ha nem az ideálisnak nevezhető íven vezetsz, de cserébe legalább az ellenfelek nem lábatlankodnak a nyomodban. Kedvesek, előzékenyek, sokszor elveszik a gázt, hogy nekünk jobb legyen. Ez ugyan nem kihívás, de legalább eggyel kevesebb indok az idegesítő elemek listáján.


Test Drive Ferrari - Racing LegendsMinden adott volt ahhoz, hogy egy remek versenypályára terelt autós bulit kapjunk, de ehelyett, csak megannyi kihagyott ziccer és felemás megvalósítás pereg a monitorunkon. Az Unlimited-ek után mindenképp visszalépés a Test Drive Ferrari, bár elvetemült versenyjáték fanatikusok tehetnek vele egy próbát. Azért boldog születésnapot kívánunk!


Test Drive Ferrari - Racing Legends


Címkék:  Test Drive Ferrari - Racing Legends, Xbox 360, Atari, Slightly Mad Studios, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>