The Amazing Spider-Man Xbox 360 Videoteszt - Pókmalac

Mike • 2012-10-03 21:15:52 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


The Amazing Spider-ManNemcsak a moziban indul újra útnak Pókember csodálatos kalandja, hiszen ahogy lenni szokott, a játékfeldolgozás sem marad el. Ezek minőségéről, illetve annak hiányáról számos történet kering, így kicsit félve vágtunk bele az új jövevénybe, de azt hiszem nyugodtan elmondhatjuk: kellemesen csalódtunk Mr. Pókban.The Amazing Spider-Man Xbox 360 Videoteszt (HD)A fejlesztési székbe ismét a Beenox ült, akik már korábban is követtek el pár jó Pókember feldolgozást, úgyhogy a rajongók joggal bizakodhattak ezúttal is. Egyébként érdemes megjegyezni, hogy a The Amazing Spider-Man nem egy sima feldolgozás, mivel számos extrát és egy hatalmas játszóteret is bepakoltak nekünk. Király!
Pókemberünk tehát, amolyan GTA szerűen csatangol jobbra-balra, miközben a levegőbe ereszti csuklója váladékát. A hatalmas szabadság azonban nemcsak figyelemelterelés, mivel a készítők rendesen megpakolták Manhattan-t, úgyhogy mindig lesz valami tennivaló, akár a civileket mentjük meg, akár képregényeket gyűjtögetünk.


The Amazing Spider-Man


Bár ezek egy idő után repetitívnek hatnak, mégis jól el lehet velük szórakozni és a városi lengedezés valami eszméletlenre sikeredett. A főküldetések ezzel szemben nagy részt épületekben zajlanak majd, ahol már a lopakodás és a harc kapja a főszerepet. Nem arról van szó, ezek is élvezetesek lettek, de egy szabad lelket nem lehet kalitkába zárni és Pókember bizony elég szabad.


The Amazing Spider-ManA The Amazing Spider-Man-tól nem sokat vártunk, de kellemesen csalódtunk. Ugyan rengeteg eleme ismerős lehet már máshonnan és a játékmenet sem váltja meg a világot, de az érzés, hogy hálót eregetünk és lengedezünk, valami fenomenális. Szűk rucit elő, csuklót betölteni, mivel van pár gazfickó, akik pókfonalra vágynak!


The Amazing Spider-Man


Címkék:  The Amazing Spider-Man, Xbox 360, Activision, Beenox, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>