Az igazságosztó rakétás oposszum visszatérése elérkezett

DeathEvil • 2011-10-31 21:13:04 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


A 90-es évekkel ellentétben a személyi számítógépeken szinte teljesen eltűntek az eredeti és hamisíthatatlan platformjátékok. Ennek egyik nagy képviselője volt Sparkster, a harcos oposszum és most egy röpke visszatérés erejéig még a PC-s játékosok szívét is megdobogtatja klasszikus játékmenetével. Jet Packet a hátra, és irány valagba rugdosni pár zefirusi megszállót!Rocket Knight PC videoteszt (HD)Miután már jó ideje porosodik az a bizonyos kultikus háti rakéta a polcon, már éppen ideje volt letakarítani. Főhősünk a nagy semmittevés közepette örömmel veszi tudomásul, hogy a hazáját, Zefirust megtámadják a farkasok, mivel így ismét fontos megmentői szerepben tud majd tetszelegni. Hab a tortán, hogy még kedvenc ellenlábasa, Axel Gear is feltűnik a színen. Lépjünk rá a farkukra!
Sparkster útja során rengeteg kihívással, agresszív platform résszel, cifra ellenfelekkel és rendszeresen főellenfelekkel fog megküzdeni, de hát elvégre ez így is van rendjén. Különböző támadásokat vethetünk majd be és nem egyszer Sonicot megszégyenítő sebességre teszünk szert, vagy pattogunk egyik faltól a másikig, miközben megpróbáljuk a lehető legtöbb cuccot bezsákolni. Dicséretes, hogy az ugrálós szakaszokat rendszeresen színesítik szórakoztató, oldalra scrollozódó shoot 'em up részek. A taktikusságot rakétánk üzemanyagának megfelelő beosztása, valamint az olyan helyszínek fogják megkövetelni, mint a jeges világ, ahol a lefagyott jet packünket adott hőforrásoknál olvaszthatjuk ki és tölthetjük újra.


Rocket Knight (a kép nagyítható)

Rocket Knight (a kép nagyítható)


Vitathatatlan, hogy hiánypótló alkotásról van szó annak minden hátrányával és előnyével. A különböző játékmenetet igénylő pályák, a kedves animáció és pofás cell-shaded grafikájú alkotás egy remek szórakozást biztosít a fiatalabb korosztálynak éppúgy, mint a platform játék rajongóinak, de rövidsége számos erénye ellenére sem megbocsájtható. Azért ezt leszámítva egy igazán modernkori klasszikus kalandban lehet részünk Sparkster megszemélyesítése közben, és tűkön ülve várjuk a következő eljövetelét.


Címkék:  Rocket Knight, Sparkster, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>