Tekken Tag Tournament 2 PS3 Videoteszt - Dream Team

Mike • 2012-10-08 22:15:09 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Tekken Tag Tournament 2A verekedős játékok szerelmesei boldogok lehetnek, hiszen a megannyi nagy sorozat mellett a Tekken is visszatért, igaz, ezúttal kicsit máshogy. A Tekken Tag Tournament 2 a 2000-es évben megjelent első csapatos epizód folytatása, amiben ismét egy Dream Team irányítása lesz a fő feladatunk.Tekken Tag Tournament 2 PS3 Videoteszt (HD)Mivel nem számozott folytatásról van szó, a készítők szabadabb kezet kaptak, nem volt muszáj figyelniük az előzményekre, ezért bárkit visszahozhattak, akit csak akartak. A felhozatal nem is lett gyenge, számos korábbi kedvenc tiszteletét teszi a csapatos bunyóban, úgyhogy a változatosságra nem lehet panasz.
A Tekken sorozat rajongói egész biztosan hamar beleszoknak majd a régi-új miliőbe, de aki most kezdene neki a csihi-puhinak, az sem választhatott volna ennél jobb alkalmat. A megújult, Fight Lab névre hallgató oktatómódban ugyanis mindent megtanulhatunk és bár nem leszünk rögtön pro játékosok, ez nem is baj.


Tekken Tag Tournament 2


Szerencsére ha már letudtuk a kötelező köröket, akkor elég sok lehetőség nyílik meg előttünk, így aki nagyon ráfeszül, az egész biztosan nem fogja a polc mélyére temetni. Ha már unjuk a gépi harcokat és kicsit többre vágynánk, vagy épp mazochisták vagyunk, akkor irány a húsvér emberek borította online színtér, ahol már kicsit más tészta az életben maradás. Ne értsétek félre, lehetséges, csak épp az elején nem.:)


Tekken Tag Tournament 2A single tartalmas és kihívásokkal teli, míg az online részleg remekre sikeredett. Mit is lehetne még elmondani? A Tekken Tag Tournament 2 egy minden izében remek verekedős játék lett, így aki szereti a sorozatot, vagy épp egymás csépelését, annak kötelező a részvétel.


Tekken Tag Tournament 2


Címkék:  Tekken Tag Tournament 2, Namco, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>