Torchlight 2 PC Videoteszt - A legkisebb királyfi

Mike • 2012-10-11 11:51:05 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Torchlight 2A Diablo 3 árnyékában már jó ideje pislákolt egy fáklya, ami ugyan az előzetesek alapján korábban lobbant volna lángra, de a fejlesztők inkább későbbre tartogatták a robbanást. A Torchlight 2 tehát megjelenésben nem tudta beelőzni a pokol démonait, lássuk hát, más téren sikerült-e a nagy öreg fölé nőnie.Torchlight 2 PC Videoteszt (HD)A Diablo 3 fogadtatása meglehetősen vegyesre sikeredett, bár azt nem vitatnám, hogy valóban egy egész jó játékot kaptunk, ami kicsit változtatott pár dolgon. Ezzel szembe a Torchlight 2 megtartotta az előd alapjait és inkább a minden szebb, több, nagyobb elven haladt tovább: 4 karakter, hatalmas területek és multis lehetőségek.
Egyedül kalandozni is nagy élmény, hiszen rengeteg felfedezni való vár ránk, de az igazi buli, az az újdonságként bevezetett multiplayer. Az online élet ugyan még nemigazán kiforrott, de a fejlesztők ígérete szerint, folyamatosan kapjuk majd hozzá a szeretetcsomagokat, úgyhogy aki emiatt legyint a játékra, az inkább aludjon rá párat.


Torchlight 2


A külcsín is sokat változott, hiszen az első rész kissé elnagyolt textúrái és baltával faragott karakterei eltűntek, igaz, nem éppen nyom nélkül. Ez leginkább az NPC-k, valamint a szörnyek külsején érhető tetten, de a nagy sebzésforgatagban úgysem lesz időnk számolni a poligonokat.


Torchlight 2Véleményem szerint, a Torchlight 2 remek játék lett, ami kijavította az előd hibáit és emellett még újdonságokat is dobott bele a receptbe. Ne felejtsük el, hogy az ára csak töredéke a Diablo 3 céduláján fityegő összeghez képest, úgyhogy aki csalódott a pokolban, vagy túl drágának tartja az odavezető expedíciót, az nyugodtan lobbantsa lángra a második fáklyát. Sziasztok.


Torchlight 2


Címkék:  Torchlight 2, Runic Games, Perfect World, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>