NBA 2K13 PS3 Videoteszt - A nagy dobás?

R4bbit • 2012-11-05 22:01:10 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


NBA 2K13Minden sportjáték rajongó tudja, hogy október magasságában várható szinte az összes, népszerűbb sportágat szimuláló játék új változata, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy 2K Sports is követi ezt a hagyományt. A tavalyi évben elkészített NBA-játékuk nagyon meggyőzőre sikerült, ezért az idén is valami hasonlóan kiemelkedő teljesítményt vártam tőlük. Nézzük, sikerült-e nekik idén is a nagy dobás.NBA 2K13 PS3 Videoteszt (HD)Nagyon bosszantó - ezért nem is hagyom szó nélkül - a kiadó azon döntése, hogy a konzolos verziókhoz képest egy alaposan megnyirbált változatot adnak ki asztali gépekre. A játékmódok közül hiányzik a MyTeam és All Star Weekend; az alkalmazások között nem találjuk meg a MyCarrier virtuális öltözőszekrényét, nincsenek gyűjtögethető creditek és megszerezhető Blacktop-sztárok; online nem működik a partner-kereső és nem nyomulhatunk 3 vs. 3 meccseken sem. Ezen kívül csak az új generációs konzolokra kiadott változat tartalmazza a továbbfejlesztett stadion és nézőtéri fényeket; a pc-s verzióban pedig nem lesz a játékosoknak egyedi árnyékuk sem.
A MyPlayer opción belül mindenki létrehozhatja saját virtuális mását, amihez aztán egyedi képességek és animációk rendelhetők. Érdekesség, hogy 45 különböző alkatrészből akár teljesen egyéni tornacsukát tervezhetünk játékosunk lábaira: idén egyébként a Nike mellett új márkák (Spalding, Under Armour) is megjelentek .


NBA 2K13


Számos apróbb a játékmenetet érintő finomítás került az új évadba: a támadóidő utolsó másodperceiben a támadó játékos automatikusan megpróbálja a gyűrűbe juttatni a labdát; megjelent a manuálisan földön pattintott átadás is és a túlzásba vitt cselezés közben, könnyebb elveszíteni a labdát.


NBA 2K13A programba ezeken felül nagyon sok egyedi képesség kapott helyet: a Finisher pl. nagyobb hatékonysággal fejezi be az ütközésekkel járó helyzeteket; az Acrobat képes megváltoztatni a levegőben a dobást anélkül, hogy jelentősen változna annak pontossága; a Brick Wall pedig a támadók réme, hiszen rendkívül kemény védőjátékosról van szó.


NBA 2K13


Címkék:  NBA 2K13, Visual Concepts, 2K Sports, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>