Medal of Honor - Warfighter PC Videoteszt - Ballag a katona

Mike • 2012-11-13 12:57:30 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Medal of Honor - WarfighterAz Electronic Arts idén is megpróbálja lefölözni az aktuális Call of Duty sikerét, most azonban nem a Battlefield-en van a sor, hanem a Digital Close által hegesztett Medal of Honor: Warfighter lép ki a harcmezőkre. Anno a 2010-es újraélesztés kissé felemásra sikeredett, úgyhogy volt hova fejlődni.Medal of Honor - Warfighter PC Videoteszt (HD)Kezdjük rögtön az egyik legfontosabb dologgal: ezt a részt már egyedül csak a Danger Close-nak köszönhetjük, ugyanis az előző részben közreműködő DICE mossa a kezeit. Sokan ennek nem örültek, de személy szerint jó ötletnek tartom, mivel ezúttal nem találunk akkora kontrasztot a single és a multi között.
A kampány rövid, de velős, azonban még a temérdek akció mellett is nagyon hamar a végére lehet érni. Sajnos ez manapság már divat, elvégre is mi a fenének akarna egy játékos offline pufogtatni, ha haverokkal is tolhatja. Sokadszor isszuk meg ennek a feltételezésnek a levét és van egy olyan érzésem, hogy nem ez volt az utolsó.


Medal of Honor - Warfighter


Térjünk is át a multira, mivel a single kissé középszerűbb megvalósítása itt kompenzálásra talál, bár ez utóbbitól ne várjon senki sem hasra esést. Azért a változatosságra nem lehet panasz, hiszen több ország képviselteti magát, mind-mind más felszereléssel, amelyeket aztán egész szépen testre is szabhatunk. Ez fenntartja az érdeklődést, de sajnos az ellen mellett bugok hadseregével is meg kell küzdenünk, ami könnyen elveheti az ember kedvét.


Medal of Honor - WarfighterMaga az ötlet, hogy házasítsuk a Call of Duty pörgős single részét és a Battleifeld multis szekcióját, de járművek nélkül, nem rossz. Sajnos azonban a Danger Close csapatának nem sikerült az remek kiindulási alapot maradéktalanul a képernyőkre varázsolni, ezért a Warfighter csak kullog a két nagy óriás után. Talán majd két év múlva, persze csak ha az Electronic Arts-nak vannak még tervei a sorozattal, de ez már a jövő zenéje.


Medal of Honor - Warfighter


Címkék:  Medal of Honor - Warfighter, Electronic Arts, Danger Close, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>