WRC 3 - FIA World Rally Championship PS3 Videoteszt

Mike • 2012-11-19 12:20:55 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


WRC 3Sajnos az igazi ralijátékok manapság elég ritkák, ezért aztán minden lehetőséget meg kell ragadni, ha egy kis sárdagasztásról van szó. A Milestone csapata már harmadszor próbálja elhozni nekünk, ezt a semmihez sem fogható érzést és bár a világot most sem váltják meg, a WRC 3 az eddig legjobb próbálkozásuk.WRC 3 - FIA World Rally Championship PS3 Videoteszt (HD)Az előző részek kissé felemás, vagy mondjuk inkább úgy, középszerűnél gyengébb kivitelezése után, igazi felüdülés volt a mostani volán mögé pattanás, elvégre is a srácok szinte mindent kukáztak, amit korábbról ismertünk. A tartalommal most sincs gond, aki igazán belefeledkezik, az akár napokat is simán eltölthet a virtuális kormány mögött, úgyhogy lépjünk is tovább, nézzük meg, milyen lett a körítés.
A WRC 3 megjelenítés terén még mindig nem tudja megszorítani a nagyobb ágyúkat, de az látszik, hogy a fejlesztők igyekeztek valami szebb maszlagot önteni a kocsik köré. A járművek kidolgozásával korábban sem volt gond, de most már a pálya egy-két eleme is szépnek mondható, ráadásul a frissiben bekerült időjáráseffektek is jól muzsikálnak.


WRC 3


A fizika és az irányítás is átesett egy kisebb fazonírozáson, ami egész jót tett a programnak. Bár azért most is képes furcsa dolgokat produkálni a cuccos, ezek száma erősen redukálódott, így jóval kevesebb lesz a bukósisakban történő hajtépés.


WRC 3A Milestone harmadik WRC-je végre kezd egy igazi ralijátéknak tűnni, de azt azért ne felejtsük el, hogy ez még mindig nem a tökéletes sárdagasztás. Az előző két részhez képest rengeteg fejlődés történt, de az igazán nagy durranás most is elmaradt. Az első három rész mindenképp javuló tendenciát mutat, így akár már 2015-ben sikerülhet nekik, egy minden szempontból tökéletes ralijáték elkészítése.


WRC 3


Címkék:  WRC 3 - FIA World Rally Championship, Black Bean Games, Milestone, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>