Need for Speed - Most Wanted PS3 Videoteszt

Mike • 2012-11-30 11:43:19 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Need for Speed - Most WantedA Criterion Games immáron másodszor ragadja magához a Need for Speed volánját, hiszen a 2010-es Hot Pursuit után, most egy másik klasszikust is fejlesztésvégre vett. Az újkori Most Wanted igazi adrenalinbomba, amiben rengeteg autót, lezúzni való rendőrt és egy hatalmas várost találunk.Need for Speed - Most Wanted PS3 Videoteszt (HD)Kezdésnek rögtön szögezzük le, hogy jelent tesztalanyunkba se igazi történet, se pedig mélységeket verdeső tuning nem kapott helyet, de ha visszaemlékszünk a régebbi részekre, akkor láthatjuk, hogy a Need for Speed mindig is erről szólt: luxuskocsik, gyönyörű táj, kellemetlenkedő rendőrök és te. Ez most mind adott, lássuk hát, mi rejlik még a motorháztető alatt.
Na jó, valamilyen szinten van tuning, hiszen a versenyek abszolválásával különböző modokat oldhatunk ki, amelyekkel kis mértékben ugyan, de befolyásolhatjuk az épp aktuális benzinzabálónk tulajdonságait. Külső változtatására nem nyílik lehetőségünk, de szerintem az EA direkt hagyta ki ezt, mivel nem szeretne konkurenciát állítani az Need for Speed: World-nek, amiben minden siránkozó megkaphatja a festegetést és az egyéb szöszmötölési praktikákat.


Need for Speed - Most Wanted


Sokan jelezték, hogy náluk bugos a játék és a pályák elején mindenféle repkedő kocsikat látnak elsuhanni a kamera előtt, ráadásként pedig még bugok tömkelegével is összefutnak. Ezek az említett dolgok csak és kizárólag a törtverziónál lépnek fel, mi egyikkel sem találkoztunk.


Need for Speed - Most WantedMit is lehetne végszóként mondani? Aki a tuningot és a mellesleg erős cicababákat keresi, az csalódni fog, de aki az ős-Need for Speed hangulatát kutatja, ráadásként pedig a Burnout-ot sem veti meg, az remekül el fog szórakozni. A single ugyan nem éppen a hosszúságával kecsegtet, de a multis események, haverok lezúzása és a rekordok döntögetése jó hosszú elfoglaltság, hiába, sok idő, míg te leszel a legkeresettebb.


Need for Speed - Most Wanted


Címkék:  Need for Speed - Most Wanted, Criterion Games, Electronic Arts, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>