Call of Duty - Black Ops 2 Single Player PS3 Videoteszt

Mike • 2012-12-11 16:56:40 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Call of Duty - Black Ops 2Az Activision természetesen idén sem hagyja, hogy Call of Duty nélkül teljen el a karácsony, most azonban nem a Modern Warfare sorozatról elhíresült Infinity Ward-on volt a sor, hiszen ők már tavaly pufogtattak egyet. Ezúttal a Treyarch kapta meg a stafétabotot, hogy a Black Ops folytatásával lenyűgözzenek minket.Call of Duty - Black Ops 2 Single Player PS3 Videoteszt (HD)Szerencsére most újdonságokat is kapunk a jól megszokott grafikus motorba csomagolva, de hát ne legyünk telhetetlenek. Minden küldetés előtt válogathatunk a felszereléseink között, illetve a kampány során is választhatunk egy-két küldetés folyamán, amivel kissé befolyásoljuk a végkifejletet, így növelvén az újrajátszhatósági faktort.
Szintén most találkozhatunk először a kicsit RTS hatású Strike Force-szal is, amiben egyszerre több bakánkat is irányíthatjuk, bár a gyengécske és agyonszkriptelt AI miatt igazán csak akkor tudunk érvényesülni, ha átvesszük egyikőjük felett a hatalmat.


Call of Duty - Black Ops 2 (a kép nagyítható)

Call of Duty - Black Ops 2 (a kép nagyítható)


A grafika hozza a szokásos szintet, vagyis kissé elavult, de pörgés és a missziók alatti nagybetűs Hangulat elviszi a hátán a cuccost. A többféle befejezés jó ötlet, kellett már bele egy ilyen, mert különben 5 óra után ismét dobhatnánk a többi közé. Hamarosan visszatérünk a multis szekció tesztjével, addig is kitartást a virtuális katonáknak.


Call of Duty - Black Ops 2


Címkék:  Call of Duty - Black Ops 2, Treyarch, Activision, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>