Forza Horizon Xbox 360 Videoteszt - A horizonton innen és túl

Mike • 2012-12-05 12:11:34 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Forza HorizonGondolom a Forza sorozatot senkinek sem kell bemutatnom, hiszen a Turn 10 csapata igazi kis csodaszériát tett le az asztalra, akarom mondani az Xbox-ba. Idén először egy páros évben is tiszteletét teszi hőn szeretett autóversenyünk, de a fejlesztők mások és a játékmenet is megváltozott kissé. Szabadság, szerelem?Forza Horizon Xbox 360 Videoteszt (HD)A sorozattal ellentétben most egy kissé árkádosabb irányítást és könnyedebb, bulis hangulatot kapunk, ami a rajongóknál és szimulátor veteránoknál, már az előzetesek alapján kiverte a biztosítékot. Megnyugtatok mindenkit, korai volt a fejeket falba verni, hiszen a Playground csapat egy remek kis horizontot tálal elénk, a mesés Colorado-val és pár csinipopsis csajszival megtámogatva.
Szerencsére nem csak a bejárható terület szélesedett ki, hiszen ezzel együtt lehetőségeink is megnövekedtek. Azért nem kell félni, lesz elég verseny a tarsolyban, de ha már meguntuk a többiek benzingőzét szagolni, akkor irány a távol és megannyi kihívás mellett elkezdhetjük felfedezni a terepet. Találhatunk kocsikat, törhetünk táblákat és gyorsulhatunk kamerákat és bár ezekkel mind találkozhattunk idén, abszolút nem zavaró a jelenlétük.


Forza Horizon


Több, mint 100 benzinzabáló fenevad vár ránk, miközben elveszünk a részletekben, ráadásul járgányainkat fel is spécizhetjük mindenféle csetresszel, aminek hála percek alatt "Most Wanted"-nak érezhetjük magunkat. A felhozatal tehát ezen a téren is széles, garantáltan mindenki megtalálja majd a saját kis kedvencét.


Forza HorizonAz előzetesek alapján sokan már temették a Forza Horizon-t, de azt kell, hogy mondjam: jött, látott és kiütéssel győzött. A körítés remek, a hangulat pöpec, a kocsik gyönyörűek, Colorado pedig egyszerűen lélegzetelállító, úgyhogy aki vevő egy kis szabad kóborlásra, az már nyugodtan pattanhat is be a volán mögé, garantáltan nem fogja megbánni.


Forza Horizon


Címkék:  Forza Horizon, Microsoft, Playground Games, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>