Hitman Absolution PS3 Videoteszt - A klón háborúja

R4bbit • 2012-12-06 18:21:13 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Hitman AbsolutionAz 1998-ban alapított dán IO Interactive legendás bérgyilkosa hat év után visszatér, hogy mindenkinek bebizonyítsa: régi ügynök, nem vén ügynök. A 47-es kódszámot viselő, szenvtelen gyilkológép legújabb kalandjára nagyon sokat kellett várni, de végre megérkezett, hogy egy eddiginél sokkal személyesebb történeten keresztül tekinthessünk bele mozgalmas napjaiba.Hitman Absolution PS3 Videoteszt (HD)Az IO Interactive mindig is híres volt arról, hogy a különböző utalásokat rejt el a játékaiban: ez természetesen, most sincsen másként. A 47-es ügynök legújabb történetében részt vehetünk egy kocsmai bunyóban, amelynek kirobbantója egy régi, kedvesnek távolról sem nevezhető ismerős: Adam Marcus Kane (Kane&Lynch 1-2).
A 47-es sztori: létezik egy titkos szervezet az Ügynökség, amely profi bérgyilkosokat foglalkoztat – ezek közé tartozik a szimplán csak 47-es kódszámmal jelölt férfi is. Első megbízatása során négy bűnszervezet vezetőjét kell eltennie láb alól, akikről később kiderül, hogy mind ismerték egymást. A szálak egy elmegyógyintézetbe vezetnek, ahol a 47-es szembesül múltjával, kiderül, hogy egy genetikai kísérlet során előállított egyed, akinek DNS-ét különböző bűnözők mintáiból állították össze. Egy Smith nevű CIA-ügynök segítségével bejut az elmegyógyintézet elzárt részébe, ahol leszámol az életére törő 48-as klónokkal és teremtőjével Ort-Meyer professzorral.


Hitman Absolution


A leszámolás után a 47-es visszavonul egy szicíliai kolostorba, ahol barátságot köt Vittorio atyával. Egy napon az atyát elrabolják, ezért a 47-es kénytelen felvenni a kapcsolatot régi munkaadójával, ám azok a segítségért cserébe ismét feladatokkal látják el. Hosszas keresgélés és számtalan gyilkosság árán megtudja, hogy az emberrablás hátterében egy Szergej Zavorotko nevű orosz maffiózó áll. A 47-es kiszabadítja barátját, de a további gyilkosságok után már képtelen ismét megtalálni a lelki békéjét ezért végleg elhagyja a kolostor falait. Egy évvel később egy félresikerült akció során a 47-es golyót kap, s amíg delíriumban fekszik leperegnek előtte az Ügynökség szolgálatában töltött évei.


Hitman Absolution


Amikor magához felbérelik egy híres operaénekes meggyilkolására, azonban menekülés közben nyomára akad a francia rendőrség, ezért végez az elfogására kirendelt francia felügyelővel is. Repülőre száll, hogy elhagyja Franciaországot, ahol összefut az addig csak hangja alapján ismert összekötőjével, aki arról tájékoztatja hogy valami nagyszabású dolog készül a legmagasabb politikai körökben. A 47-es nem törődik a figyelmeztetéssel, de a semmiből felbukkan a Franchise nevű, konkurens bérgyilkos szervezet és szép sorban levadássza az Ügynökség munkatársait. A 47-es Amerikába utazik, hogy a végére járjon a dolgoknak, de az ellenfél ravasz és könyörtelen.


Hitman Absolution


A Contracts játékmódban a kreatívabb játékosok pályatervezőként is kiélhetik magukat: azonban mielőtt elkészítenétek a létező legszívatósabb pályát, nem árt ha tudjátok – egy Szerződés aktiválásának feltétele, hogy az elkészített feladatot először a tervezőjének kell teljesítenie.


Hitman Absolution


Címkék:  Hitman Absolution, Square Enix, IO Interactive, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>