Assassins Creed 3 PS3 Videoteszt - Sarah Connor krónikái

Mike • 2012-12-14 11:11:35 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Assassin's Creed 3Az idei év talán legjobban várt játékát kaptuk kontrollervégre és meg kell hagyni, ha forradalmi újításokat nem is, de pompát és tartalmat azt kaptunk bőven. Az Assassin's Creed 3 ugyan lassan indul be, de ha már egyszer robog, akkor nagyon nehéz megállítani, Connor krónikája pillanatok alatt beszippant.Assassin's Creed 3 PS3 Videoteszt (HD)A Ubisoft nem árult zsákbamacskát, hiszen már a megjelenés előtt is csak úgy öntötte magából a videókat, képeket, infókat. Azért nem kell megijedni, akad meglepetés így is, de az egyik legnagyobb újdonságot - a hajózást - hamarabb lőtték le a kelleténél. Na sebaj, induljon az indiántánc.
Bár a felvezetés nehézkes és kissé hosszú, miután a program úgy gondolja, hogy már eleget tanultunk, kinyílik szemünk előtt a világ. Két várost, illetve a környező erdőségeket vehetjük be magunknak, de ezek mérete hatalmas, ráadásul tennivalónk is lesz bőven, úgyhogy unatkozni nem igen fogunk.


Assassin's Creed 3


Alapjában véve a játékmenet nem változott sokat, egyedül csak a fentebb említett hajózás hoz be egy kis újdonságot, de a körítés és a hangulat most is tökéletesre vizsgázott. A grafika gyönyörű - bár konzolon akadnak vele gondok - és a hangokra sem lehet rosszalló szavakat találni. Minden a helyén van, egyedül csak Desmond szerencsétlenkedését kell elviselnünk a boldogsághoz, de ezt meg már megszokhattuk.


Assassin's Creed 3Az Assassin's Creed 3 jött, látott és azt kell, hogy mondjuk, győzött is. A sorozat egyik, ha nem a legjobb darabja érkezett meg a személyében és a helyszín, valamint a főhősváltás csak jót tett neki. A hajózás remek, a lehetőségek szélesek és a látvány is megér egy misét, úgyhogy aki eddig szerette a sorozatot, az most sem fog csalódni, aki pedig csak úgy belecsöppen, ne hagyja magát eltántorítani a hosszú felvezetés láttán.


Assassin's Creed 3


Címkék:  Assassin's Creed 3, Ubisoft, Ubisoft Montreal, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>