LEGO Lord of the Rings PS3 Videoteszt - Egy kocka mind felett

Mike • 2013-01-13 15:40:23 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


LEGO Lord of the RingsLassan már nem lesz olyan fontosabb film, amit nem dolgoz fel a Traveller's Tale csapata, hiszen az utóbbi időben láthattunk már Batman-t, Harry Potter-t és Star Wars-ot is műanyagba öntve. Ezúttal Frodoék kerültek sorra és szerencsére a srácok most sem okoztak csalódást, a gyűrű jött, látott és be is gyűrűzött.LEGO Lord of the Rings PS3 Videoteszt (HD)Természetesen amiket eddig megszoktunk a fejlesztőktől az most is a helyén van, úgyhogy ezúttal is rengeteg felfedezni való vár ránk, a számos játszható karakterről már nem is beszélve, akikkel újra és újra neki kell indulnunk Középföldének, ha mindent szeretnénk begyűjteni.
Azért újdonságokból sincs hiány, a legszembetűnőbb változás az RPG elemek jóval komolyabb szerepe, hiszen mostantól kezdve tárgyakat is tudunk készíteni, amiket aztán főhőseinkre aggathatunk. Jó ötlet, főleg annak tükrében, hogy így számos képességgel ruházhatjuk fel kedvenceinket, ami a rejtett tárgyak keresésében és megtalálásában sokat segíthet.


LEGO Lord of the Rings


Bár a LEGO játékok eddig is jól néztek ki, az aranyos jelzőn sosem tudtak átlépni, azonban most változott a helyzet. A LEGO Lord of the Rings egyszerűen csodaszép az előző részekhez képest, sőt, merem állítani, hogy még magában is megállja a helyét.


LEGO Lord of the RingsA LEGO Lord of the Rings a valaha megjelent legjobb LEGO játék, amit bárkinek szívesen ajánlok. A remek elemek mind megmaradtak, az újdonságok jól sikerültek, a megvalósítás pedig sosem volt ennyire szép és bár nem hibátlan, ezek szinte eltörpülnek a pozitív lista mellett. Na jó, az online kooperatív kicsit hiányzik.


LEGO Lord of the Rings


Címkék:  LEGO Lord of the Rings, Warner Bros., Traveller'sTale, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>