Digitális formában újra táncol nekünk Jacko

DeathEvil • 2011-11-01 09:56:56 • Rovat: Tesztek • Platform: PSP


Michael Jackson - The ExperienceMichael Jackson nevével fémjelzett ritmusjáték a Sony kézi konzolján. Az biztos, hogy zenehallgatásra tökéletes, mivel Jackson legjobb dalait tartalmazza, de kérdéses, hogy ezen felül videojátékként is meg tudja-e állni a helyét.Michael Jackson - The Experience PSP videoteszt (HD)Videos tesztünkből kiderül, hogy a Sony hordozható játékkonzoljára megjelent Michael Jacksonos ritmusjáték egy gyors üzleti fogás-e a nagy sztár halálát kihasználva, vagy esetleg egy jól megtervezett és valóban szórakoztató ügyességi játék. Először azt hittük, hogy egy best of lemezt próbáltak meg kézi konzolon értékesíteni minimális videojátékos körítéssel, de aztán beláttuk, hogy ennyire mégsem rossz a helyzet.Halottról vagy jót, vagy semmit - tartja a mondás. Bizony magáról Michael Jacksonról, mint a pop egyik legnagyobb királyáról, zeneileg csak jókat mondhatunk el. Ezért az alkotók is pályájának legjobb műveiből szemezgettek: hallhatóak és játszhatóak legfülbemászóbb slágerei az 1979-es Off the Wall albumon található trackektől egészen az 1991-es Dangerous korongon lévőkig. Gondolom a Badet, a Beat Itet, a Heal the Worldöt, a Billie Jeanset, a Thrillert, a Smooth Criminalt, vagy a Black or White-ot senkinek sem kell bemutatni.


Michael Jackson - The Experience


Nehéz megítélni, hogy a kicsit túlegyszerűsített játékmechanizmus negatívumként könyvelhető-e el, vagy egyszerűen csak nem akartak túl nagy figyelmet elvonni a remekbeszabott nóták élvezetétől. Szerencsére azonban a választható nehézségi szinteknek köszönhetően azért Mr. kihívással is találkozhatunk majd olykor-olykor az Experience-ben, de jellemzően rövid kikapcsolódásokra teremtetett a projekt.


Michael Jackson - The Experience


Azon PSP tulajok, akik kedvelik a poplegenda dalait és nem riadnak el egy kis gombnyomkodástól, nyugodt szívvel ruházzanak be az Experience-re, de ellenkező esetekben szerencsésebb távol maradni a kicsit lehúzás szagú UMD-től.


Michael Jackson - The Experience


Címkék:  Michael Jackson, PSP, Sony, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>