Harry Potter for Kinect Xbox 360 Videoteszt - Wingardium

Mike • 2013-01-13 15:39:48 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Harry Potter for KinectA Harry Potter láz jött, látott és végigsöpört szinte mindenkin, így nem meglepő, hogy a regényekből mozik, a mozikból pedig játékok lettek. Az Eurocom jóvoltából a mozgásérzékelős világba is belépést nyer a szemüveges varázsló, méghozzá nem is akárhogyan, hiszen az összes film best of jeleneteit válogatták össze.Harry Potter for Kinect Xbox 360 Videoteszt (HD)Az Eurocom tehát nem akarja a véletlenre bízni, ezért nem szedték darabokra a sorozatot, inkább több, kisebb, emlékezetes pillanatot gyűjtöttek össze. Az első részeknél ez még nem is okozott problémát, de a későbbiekben már fájóan kevés eseménybe ugorhatunk fejest, akarom mondani, pálcást.
A Kinect játékok egyik rákfenéje a mozgásérzékelős irányítás, mivel a szerkezet nem épp a pontosságáról híres. Szerencsére most egész jól teljesít, bár ehhez az is hozzátartozik, hogy igazán finom, művészi mozdulatokat nem kérnek tőlünk, elég párat ugrani, guggolni, vagy csapkodni és már minden megy a rendes kerékvágásban.


Harry Potter for Kinect


A játék látvány terén sem arat nagyot és bár rondának egyáltalán nem nevezhető, nem emiatt fogjuk igazán szeretni. Ami viszont igazán kiemelkedő, az a hang és a zene. Utóbbi természetesen a filmekből lettek átemelve, de ugyanez igaz a szinkronokra is, ami nagyban hozzájárulhat a hangulathoz.


Harry Potter for KinectBár a Harry Potter for Kinect nem fogja megváltani a világot, azt meg kell hagyni, hogy az Xbox 360-ra készült mozgásérzékelős címek közül még mindig talán ez az egyik legjobb. Aki szereti a szemüveges, villámhomlokú varázslót az jól elszórakozhat rajta, de még a mozgásérzékelős fanok is tehetnek vele egy próbát.


Harry Potter for Kinect


Címkék:  Harry Potter for Kinect, Xbox 360, Warner Bros., Eurocom, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>