Tron világa igyekszik a handheld konzolokat is meghódítani

DeathEvil • 2011-10-31 22:28:14 • Rovat: Tesztek • Platform: PSP


Tron EvolutionA mozifilmmel egy időben érkeznek a videojáték átiratok is, így egy PSP Tron Evolutionhöz nekünk is szerencsénk volt. Azonban így utólag már inkább úgy gondolom, hogy lehet balszerencsének kéne inkább nevezni, hogy hozzájutottunk.Tron Evolution PSP videoteszt (HD)A filmadaptációkból rendszerint gyors és összecsapott, sokszor minősíthetetlen videojátékok születnek, jelen helyzetben pedig még azt is számításába kell venni, hogy egy kézikonzolos verzióról beszélünk. Egy ilyen platformon korlátozottabbak a lehetőségek, arról nem is beszélve, hogy a grafikával sem lehet ellensúlyozni a rosszul meghozott tervezői döntéseket. A tesztből azonban megtudhatjátok, hogy ezúttal mit sikerült összehozni a fejlesztőknek a PSP-s Tron Evolutionnel kapcsolatosan.Az új Tron mozi játékverzióival kapcsolatosan meg kell jegyeznünk, hogy sajnos a PC-s és nagy konzolos verziók is csak az átlagos kategóriában lézengenek. Ezek után pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy a PSP-s Tron Evolutionnek sikerült egy egész szintnyivel degradálnia magát, mivel csak egy egyszerű minijáték gyűjteményt kapunk a pénzünkért. Történetvezetés, vagy komolyabb cselekmény sehol, mindössze a Tron világára jellemző összecsapásokat kreáltak számunkra egy bajnoksági rendszerbe összeömlesztve.


Tron Evolution


Változatosságot mondjuk biztosítanak a fénymotoros versenyek, a tankos összecsapások vagy a railshooter szerű kanyon futamok, de a Tron Evolutin olyan sebességgel robog az unalom ködös, büdös posványába, hogy még az izometrikus verekedős részek sem képesek javítani ezen a megítélésen. Pedig a Maze Gauntlet verziója már egy jóval összetettebb móka, mivel a verekedés mellett már kisebb taktikázást és az ajtófeltörős révén minijátékokat is beleépítettek a cselekménybe.


Tron Evolution


A külsőségeitől sem lehetünk elragadtatva: se a grafikától, se a zenéktől vagy hangoktól. Sőt, a harmatgyenge bajnokságba rendezett versenyek nem elég, hogy sokszor ingerszegények és primitívek, hanem az olykor botrányos kamerakezelésnek köszönhetően még bosszantóak is. Lehet, hogy jól kéne szórakoznunk egy barátunkkal a multiplayer opciót kihasználva, azonban sokszor az irányítás is a kellemes időeltöltés ellen dolgozik (gondolok itt a tankos részekre). Csakis saját felelősségre ajánljuk.


Tron Evolution


Címkék:  Tron, videotesz, PSP, Sony


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>