Dance Central 3 Xbox 360 Videoteszt - A Kinect-es táncőrület

Mike • 2013-01-17 23:13:20 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Dance Central 3Manapság egyre nagyobb divatja van a mozgásérzékelős táncőrületnek, amiknek az egyik, ha nem a legkiemelkedőbb alkotása a Dance Central széria. A Harmonix-es srácok ezúttal már a harmadik részt hozták el nekünk és bár sok újdonságot nem fogunk találni a lépések között, a party hangulat most is garantált.Dance Central 3 Xbox 360 Videoteszt (HD)A fejlesztők úgy gondolták, hogy sztori nélkül ma már nem lehet érvényesülni, ezért a Dance Central 3-ba is beleerőltettek egy történetnek csúfolt valamit, de bár ne tették volna. Az időutazásos baromság jó ürügy, hogy több időszak számait vegyük sorra, de ezenkívül semmi másra nem alkalmas.
De ha már számok, akkor a HArmonix-es srácok előtt le a kalappal. Van itt minden, ami egy buliba kellhet, a 80-as évekbeli Now Kids On The Block-tól kezdve, a 90-es Backstreet Boys-on és Vanilla Ice-on keresztül egészen napjaink híres, néha pedig hírhedt előadóiig.


Dance Central 3


Alapból 46 zeneszámra mímelhetünk táncot, amiket ráadásul különböző karakterekkel adhatunk elő, nem mintha ez sokat számítana. Természetesen DLC-k formájában a lista tovább is bővíthető, akár még az előd ismerős dallamait is beszerezhetjük az új kiadásba, hogy aztán itt is megmutassuk, ki is a parkett valódi ördöge.


Dance Central 3A Dance Central 3 nem ígér sokat, de amit igen, azt maximálisan hozza. A Kinect magához képest is pontos, a táncmozdulatok egész könnyedén tanulhatók, a nehézségi szint kihívásokkal teli és a számok listája is impozáns. Nincs is más hátra, mint felvenni a táncoló fekete lakkcipőnket és irány a parkett, akarom mondani, a nappalink parkettája.


Dance Central 3


Címkék:  Dance Central 3, Harmonix MS, Harmonix, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>