A nagy kékfejű főgonosz PSP-n is ellenfélre talált

DeathEvil • 2011-10-31 21:59:32 • Rovat: Tesztek • Platform: PSP


Megamind - The Blue DefenderAz animációs film egyet jelent a videojáték piacon a közepes, vagy még annál is gyengébb játékadaptációkkal, a lehető legtöbb platformon megjelentetve a kétes minőségű matériát. Ez esetben a Megamind - The Blue Defender PSP verziójának minőségét vizsgáltuk be, és az eredményeket nem átallunk ez alkalommal is megosztani Veletek egy videoteszt keretein belül.Megamind - The Blue Defender PSP videoteszt (HD)Megamind, mint főgonosz, unalmasan tengeti napjait, mígnem a Doom Syndicate feltűnik a színen és felpezsdíti kicsit főhősünk életét. Most felmerül a kérdés, hogy a viszonylag kellemes moziból sikerült-e rendes videojátékot faragnia Tantalusnak, vagy itt is beigazolódik a bevezetőben említett elmélet. A Dreamworks Megamindját a Sony PSP-jén nyílt lehetőségünk tesztelni. Véleményünket az alábbi videotesztben ismerhetitek meg.Megaminddal a laborunkba betörő gonosztevők után eredünk, miközben négy különféle fegyver áll majd rendelkezésünkre, hogy jól elbánjunk az illetéktelen behatolók csatlósaival. Az egyszerűen fejlődő fegyverek használatán túl a főellenfelek sem rendelkeznek különösebb fantáziával, lenyomásuk sem bír extra kihívással. Az igencsak kopárnak és primitívnek mutatkozó pályákon pedig életerő és lőszerutánpótlás gyűjtögetésével üthetjük el az időt amellett, hogy eldugott betűket gyűjtögetünk, melyek a mágikus MEGA szót alkotják. Az összes bezsákolásához újból végig kell tolnunk a játékot, mivel egyes platformokra, eldugott pályarészekre csak későbbi fegyverek felhasználásával juthatunk majd el. Sajnos kétlem, hogy erre bárki is képes lenne, ugyanis a játék élvezhetősége egy pillanatig sem támasztja alá ellenkezőjét.


Megamind - The Blue Defender (a kép nagyítható)

Megamind - The Blue Defender (a kép nagyítható)


Sajnos beigazolódott ezalkalommal is a bevezetőben emlegetett adaptációs elmélet, mivel nagyon gyenge játékot kapunk a pénzünkért. Számos tervezői és kivitelezési hibát tartalmaz. Teljesen egyszerű, lineáris és unalmas a két-három helyszín felvonultatása révén. Audiovizuális szempontból is csak negatívumokkal lehetne illetni. Kisebb gyereknek kikapcsolódásra teljesen alkalmas, nekik még nincsenek komoly elvárásaik és egy pálya leküzdése is sikerélménnyel jár.


Megamind - The Blue Defender


Címkék:  Megamind, PSP, Sony, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>