Sorcery PS3 Videoteszt - VarázsMove-ot a kézbe

Mike • 2013-02-07 16:53:39 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


SorceryAmióta megjelent a PS Move, szinte mindenki egy varázspálcás címet követel a Sony-tól, amiből ugyan volt eddig pár próbálkozás, de sajnos egyik sem lett az igazi. Most azonban változott a helyzet, hiszen a Sorcery személyében egy remek kis játékot kaptunk kézhez, ami ugyan nem tökéletes, de legalább működik.Sorcery PS3 Videoteszt (HD)A történettől nem dobunk majd hátast, hiszen az első pár percben nagyképű főhősünk szerencsétlenkedését kell végignéznünk, hogy aztán a saját hibájából kifolyólag egy cseppet sem barátságos barlangban találja magát. Természetesen a világ legnagyobb ellensége is most készül visszatérni, így már adva is van a feladat: megmenteni mindenkit és elpusztítani a gonoszt.
A játék egyik legkiemelkedőbb pontja, az maga a játékmenet. A PS Move-os irányítás remekre sikeredett és pontatlansággal sem találkoztunk, bár ez utóbbi nem nagy meglepetés. A varázslatokat könnyű előhozni, a szörnyek is gyorsan elporladnak, egyedül csak a kamerakezelés okozhat gondot néha, de sok gyakorlással ez is megszokható.


Sorcery


Szerencsére a körítés is kellemesre sikeredett, az Unreal Engine 3 hajtotta grafika pazar helyszínekkel ajándékoz meg minket, az már más kérdés, hogy a karakterek kicsit lehettek volna szebbek is. A hangulathoz még hozzátesz a remek zene, ami szinte elvarázsol.


SorceryVarázslótanoncok figyelem! A Sorcery Akadémia felvételt hirdet, a kritériumok pedig nem is olyan vészesek. A PS Move megléte kötelező ugyan, de szakmai előképzettség nem feltétel, valamint a gyakorlat hiánya sem probléma. Nincs is más hátra, minthogy magatokra öltsétek a köpenyt, kézbe vegyétek a pálcát és már indulhat is a mágiakaland.


Sorcery


Címkék:  Sorcery, Sony CE, Santa Monica Studio, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>