Crysis 3 Xbox 360/PC Videoteszt - Az utolsó vadászidény

R4bbit • 2013-03-19 21:30:03 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Crysis 3Úgy érzem, hogy a videó-játékok rajongói nem panaszkodhatnak az év eleji felhozatal miatt, hiszen a Dead Space 3 hideglelős trancsírját követően az Electronic Arts egyik újabb, régen várt nagyágyúja dübörgött be a boltokba. A Crysis 3 a maximumot bevetve igyekszik pontot tenni egy korszak végére, s bár nem tudni hogy ez a harc lesz-e a végső az biztos, hogy ahol Próféta megjelenik ott az idegenek „cephetül” érezik majd magukat.Crysis 3 Xbox 360/PC Videoteszt (HD)Ugyan a tesztben nem tértem ki rá részletesen, de az általunk alakított Próféta (alias Michael Sykes) kiléte körül akad egy kis kavarodás, amit most megpróbálok tisztázni nektek.
Aki ismeri az előző részt az bizonyára már kívülről fújja, hogy Próféta a történet végén maga ellen fordítja a fegyverét, ami természetesen el is sül, ezért eleinte meglepődéssel fogadtam felbukkanását az új epizódban, mert akkor most hogy is van ez?


Crysis 3


A készítők azonban nem akadtak fent ezen a kis apróságon és egy huszáros csavarral oldották meg ezt az anomáliát: a Próféta által viselt nanoruha minden emlékét eltárolta, így az egész egyszerűen az új tulajdonosba vándorolt, aki így kicsit megváltozva ugyan, de halad tovább az akcióban. Egyszerű?


Crysis 3Akik az íjon kívül más fegyverrel is szeretnének vitézkedni, azoknak természetesen lehetőségük nyílik rá - az „Incenerator” folyékony plazmát lövell ki; a „Reaper cannon” egy kétfunkciós gépágyú; a „S.C.A.R.” a hagyományos támadófegyvereket képviseli és számtalan extrát aggathatunk rá; a „Typhoon” legnagyobb tűzerejű fegyver a játékban; míg az „Xpack” egy kedves kis rakétavető.


Crysis 3


Címkék:  Crysis 3, Xbox 360, PC, Electronic Arts, Crytek, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>