James Bond keményebb és cikibb, mint valaha

DeathEvil • 2011-11-18 03:35:13 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


James Bond - Blood StoneJames Bond játék attól a Bizzare Creationstől, ami korábban a remek Blurt és Project Gotham Racingeket készítette? Mi lesz ez akkor? Egy pofás autóversenyekkel tarkított akciójáték, dögös csajokkal és kemény bunyókkal? Bár úgy lenne. Ez sajnos egy sokkal többre érdemes csapat csúfos búcsúzása, melynek a digitális James Bond itta meg a levét.James Bond - Blood Stone PC Videoteszt (HD)A Blood Stone története egy biofegyver körül bonyolódó tipikus Bond kaland. A világ számos különböző táján megfordulunk majd, de az első perctől kezdve valami kellemetlenség lesz úrrá rajtunk. Elkezdünk feszengeni a förmedvény átvezető mozik láttán, majd idegesen mocorgunk a képernyő előtt hallva a lélektelen szinkronokat, végül teljesen összeomlunk, mikor rádöbbenünk a játék pofátlanul gyenge minőségére. Lövöldözés, pusztakezes kivégzések és nevetségesen primitív autós részek. Röviden ez az új James Bond játék, de aki nem hiszi, nézzen utána a videoban.
A játékmenet leginkább akcióból áll. Bebújunk valami mögé és levadásszuk a rossz fiúkat. Ha sikerül lopakodva valakit úgy becserkészni, hogy nem vesz észre, vagy esetlegesen bevárni egy sarkon, akkor gyönyörű kivégző mozdulatokban lehet részünk, a kivégzések után pedig jár egy mesteri halál, mellyel veszély nélkül likvidálhatjuk a halálra jelöltet. Egyes esetekben szuper okos mobilunkkal még kamera rendszereket is hatástalaníthatunk, melyek gyors reakciókat igénylő gombnyomkodós QTE részek. Mondhatnánk, hogy hab a tortán jelleggel próbálták színesíteni a játékot autós részekkel is. Azonban ennél savanyúbb, romlottabb és pocsékabb habot még nem kóstoltam. A kezdetleges autós játékok színvonalát idéző üldözéses szakaszok fájdalmasan ingerszegények.


James Bond - Blood Stone (a kép nagyítható)

James Bond - Blood Stone (a kép nagyítható)


James ezalkalommal úgy sült fel, hogy közben eszméletlen kemény volt. Minden sarkon kitört egy-két nyakat, aztán mesterlövész pontossággal osztotta az egylövéses halálokat, miközben az egész akcióját más, korábban már máshol sikerrel használt elemekkel gazdagította, igaz fájdalmasan bárgyú módon. A fejetlen akciózás Aston Martin sebességgel száguld az unalomba, és ha már Bond verdáját említettük, akkor jegyezzük meg, hogy sikerült először igazán kinevettetni magát a csodaautója volánja mögött. Gyors, összecsapott akciójáték, melyből még Daniel Craig sem képes elfogadható eredményt kipofozni. Azt hiszem a Blood Stone-ról sikerült levennünk a keresztvizet.

Ez már Gáz, James Gáz.


James Bond - Blood Stone


Címkék:  James Bond, Blood Stone, Bizzare Creations, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>