Tomb Raider PS3/PC Videoteszt - A túlélés iskolája

R4bbit • 2013-03-20 01:06:32 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Tomb RaiderAmikor a Crystal Dynamics 2006-ban átvette a széria fejlesztését, csak kevesen hittek abban hogy Lara Croft ikonikus alakja egyszer még a régi fényében tündökölhet. A kaliforniai stúdió szerencsére nem osztotta a kétkedők véleményét és az elmúlt esztendőkben szép lassan felhozta a rábízott sorozatot, majd gondolt egy merészet és egy előzmény történet készítésébe fogott.Tomb Raider PS3/PC Videoteszt (HD)A fejlesztők nagy kockázatot vállaltak, hiszen egy hosszú évek óta változatlan koncepció reformjára készültek, ami vagy bejön, vagy nem; a bátorság szerencsére meghozta a gyümölcsét, mert Lara új kalandja nagyon ütősre sikerült.
Első nekifutásra a tiszta játékidő olyan 10-12 órára tehető, azonban ez csak akkor igaz, ha ész nélkül rohanunk át minden küldetésen: a megfontoltabb kalandorok ennél sokkal több időt is eltölthetnek Lara társaságában.


Tomb Raider


A történetben szerepet kapó Oni a japán mitológia és folklór egyik alakja. A hatalmas, heves természetű lény fegyvere általában egy vasszegecsekkel kivert bunkósbot, a kanabó.


Tomb RaiderA játék remek történetéért Rhianna Pratchett, egykori újságírónő és BAFTA-díjas novellista felel, aki korábban a Mirror's Edge, a Prince of Persia és a Risen forgatókönyvein is dolgozott már.


Tomb Raider


Címkék:  Tomb Raider, PS3, PC, Square Enix, Crystal Dynamics, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>